Πρώτος ο Μπότας! – Αύξησε τη διαφορά ο Φέτελ!

Ο Βαλτερι Μπότας ήταν ο μεγάλος νικητής του Grand Prix της Αυστρίας!

Ο Φινλανδός πιλότος, ο οποίος εκκινούσε από την πρώτη θέση κατάθεση, κατάφερε να διατηρήσει τα ηνία μέχρι τα τέλος του αγώνα, βλέποντας πρώτος την καρό σημαία!

Ο Μπότας στους τελευταίους γύρους ένιωσε την ανάσα του Σεμπάστιαν Φέτελ, με τον Γερμανό να τον πλησιάσει αρκετά, όμως η ψυχραιμία και η σταθερότητα που έδειξε ο Φινλανδός, ήταν αρκετά για να του χαρίσουν τη δεύτερη νίκη της καριέρας του.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Φέτελ με Ferrari, ο οποίος παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, αυξάνοντας τη διαφορά από τον διεκδικητή του τίτλου, Λιούις Χάμιλτον.

Ο Βρετανός πιλότος από την όγδοη θέση που εκκινούσε, αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με τη σταθερότητα του πίσω μέρους του μονοθέσιου του, καθώς τα ελαστικά είχαν φθαρεί αρκετά. Παρόλα αυτά, κατάφερε να σκαρφαλώσει μέχρι την τέταρτη θέση, χάνοντας παράλληλα έδαφος για τον τίτλο.

Ο Χάμιλτον, έναν γύρο πριν πέσει η καρό σημαία επιχείρησε να προσπεράσει τον Ρικιάρντο, όμως ο χαμογελαστός Αυστραλός διατήρησε την θέση του, ανεβάζοντας την Red Bull στο βάθρο.

Πέμπτο συνεχόμενο πόντιουμ για τον Ρικιάρντο, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του!

Τη βαθμολογούμενη δεκάδα έκλεισαν οι Raikkonen, Grosjean, Perez, Ocon, Massa, Stroll.

 


Τα σημερινά αποτελέσματα:

.


Η βαθμολογία στους οδηγούς και στους κατασκευαστές:

.

 

 

Πρώτος ο Μπότας! — Αύξησε τη διαφορά ο Φέτελ!

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: