Πρώτοι στο Ypres Rally Belgium οι Εσθονοί Ott Tanak- Martin Jarveoja με Hyundai i20 Rally -3η νίκη για το 2022

Tο δίδυμο της Hyundai ,Ott Tanak- Martin Jarveoja κέρδισαν στο Βέλγιο το Ypres Rally Belgium. Μετά την έξοδο του Thierry Neuville δύο ειδικές πριν κλείσει η προχθεσινή ημέρα τα προγνωστικά άλλαξαν.

Στη Φινλανδία φαβορί ήταν ο Rovanpera. Όλοι οι συμπατριώτες του περίμεναν να τον δουν στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Τελικά ανέβηκαν οι Ott Tanak- Martin Jarveoja.

Στο Βέλγιο φαβορί ήταν ο Thierry Neuville. Οι συμπατριώτες του τον είχαν για σίγουρο νικητή. Τελικά κέρδισαν και πάλι οι Εσθονοί.

Είναι η 3η νίκη των Εσθονών για το 2022 και η 17η του Ott Tanak στην καριέρα του.

Βλέπετε ότι οι βρεγμένες ειδικές έχουν εκπλήξεις και τα αρδευτικά κανάλια κρύβουν παγίδες.

Τα αρδευτικά κανάλια είναι πολλά και οι παγίδες αμέτρητες.

Οι πρώτοι που είχαν έξοδο στη 2η ειδική της πρώτης ημέρας του αγώνα ήταν οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας Kalle Rovanpera- Jonne Halttunen με το Toyota Yaris Rally1

Το Σάββατο, δεύτερη ημέρα του αγώνα έξοδο είχαν οι  Craig Breen- Paul Nagle με το Ford Puma Rally1 και δύο ειδικές πριν κλείσει η ημέρα στο αρδευτικό κανάλι σταμάτησε ο αγώνας και για τους Thierry Neuville-Martijn Wydaeghe.

Χθες Κυριακή το ίδιο λάθος που έκαναν και οι Γάλλοι Adrien Fourmaux- Alexandre Coria . Ευτυχώς βγήκαν από το Ford Puma Rally1 χωρίς τραυματισμούς .

Το ράλλυ Βελγίου δεν ήταν και τόσο καλό για την ομάδα του Malcolm Wilson και την M-Sport. Από την μια ο Breen και από την άλλη ο Fourmaux. Θυμηθείτε ότι ο Wilson δεν είναι ικανοποιημένος και θα ψάξει άλλες λύσεις. Η αγωνιστική ομάδα της Ford εκτός από την πρώτη νίκη της στο ράλλυ του Monte Carlo δεν έχει παρουσιάσει κάτι αξιόλογο.

Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και στο ράλλυ Ακρόπολις όπου θα δούμε στο τιμόνι του Puma τους νικητές του Monte Carlo.

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Ypres Rally Belgium ανέβηκαν οι Elfyn Evans- Scott Martin με Toyota Yaris Rally1 και στο τρίτο σκαλί ανέβηκε ένα ακόμη πλήρωμα της Toyota. Οι Lappi-Ferm οδήγησαν γρήγορα και αλάνθαστα.

Η πρώτη δεκάδα του τερματισμού

Πρώτοι στο Ypres Rally Belgium οι Εσθονοί Ott Tanak- Martin Jarveoja με Hyundai i20 Rally -3η νίκη για το 2022 gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: