Πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή: Ο Κασιδιάρης χειροδίκησε κατά του Δένδια [Video]

Ένα απίστευτο επεισόδιο σημειώθηκε τη Δευτέρα στη Βουλή, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος απώθησε βίαια τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Δένδια, με αποτέλεσμα να προκληθεί σύρραξη.

Ειδικότερα, ο βουλευτής μιλούσε και άρχισε να φωνάζει, όταν πέρασε μπροστά του ο κ. Δένδιας, μετά, σύμφωνα με μαρτυρίες βουλευτών, χειροδίκησε.

Άμεσα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Μάκης Μπαλαούρας ζήτησε από τον Ηλία Κασιδιάρη να εγκαταλείψει τα έδρανα και να αποχωρήσει από την αίθουσα και κάλεσε και τη φρουρά της Βουλής, για να γίνει συντομότερα η αποβολή του από τη διαδικασία.

Μετά το επεισόδιο ο έτερος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης ζήτησε την αποβολή ολόκληρης της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής από τη διαδικασία, αλλά και από το σύνολο των συνεδριάσεων των επιτροπών, γιατί -όπως είπε- «όλοι συμπεριφέρθηκαν με απαράδεκτο τρόπο».

Όπως πρόσθεσε, «αυτό είναι το μήνυμα ότι το Κοινοβούλιο μπορεί να προστατέψει τις διαδικασίες».

Από την πλευρά του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος σχολίασε αμέσως μετά ότι «έχουμε συγκληθεί ως επιτροπές για να εξετάσουμε τις ρυθμίσεις του 4ου μνημονίου» και πρόσθεσε: «Τίποτα άλλο δεν χωράει σε αυτήν τη διαδικασία».

politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: