Πρωτοφανείς καταστάσεις στη Βόρεια Ιταλία! Όσα περιγράφει η παρουσιάστρια Χριστίνα Γουλιελμίνο [Βίντεο]

Στην «Φωλιά των Κου Κου» εμφανίστηκε μέσω skype η Χριστίνα Γουλιελμίνο, το πρωί της Παρασκευής. Η παρουσιάστρια που γνωρίσαμε πριν αρκετά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από σίριαλ αλλά και εκπομπές, ζει μόνιμα στην Ιταλία και μοιράστηκε τις ανησυχίες της για την κατάσταση που επικρατεί πια με την εξάπλωση του κορονοϊού.

Η Χριστίνα Γουλιελμίνο σημείωσε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη πως “τώρα είναι το κομμάτι το δύσκολο εδώ γιατί ακόμα δεν τελείωσε και τώρα είναι πραγματικά η στιγμή λίγο πιο βαριά. Η στιγμή που πρέπει να αντέξουμε ακόμα πιο πολύ. Πριν λέγαμε να μείνουμε σπίτι, τώρα λέμε να μείνουμε σπίτι αλλά και να αντέξουμε γιατί τώρα θα αλλάξουν όλα τα παιχνίδια. Δηλαδή εάν αντέξουμε θα μπορούμε πραγματικά να έχουμε μια λύση πραγματική. Τώρα όλοι φοβούνται επειδή είναι το Πάσχα και σκέφτονται να φύγουν. Είναι σχεδόν καλοκαίρι από καιρό και ο κόσμος ήδη αρχίζει και βγαίνει πιο πολύ, αυτό πάντα δημιουργεί πρόβλημα”.

“Δυστυχώς ακόμα υπάρχει, εδώ, κόσμος που προσπαθεί αν φύγει και να πάει κάπου” πρόσθεσε, επίσης, η όμορφη παρουσιάστρια. “Ξεχνάμε μάλλον ότι η λύση είμαστε εμείς. Τώρα που δεν έχουμε ακόμα φάρμακο, είμαστε εμείς η λύση.Όσο περισσότερο μένουμε σπίτι τόσο περισσότερο μπορούμε να ελέγχουμε αυτό τον ιό”.

Πηγή: zappit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: