Πρώτο ραντεβού: 5 ενδείξεις ότι όντως σε θέλει

Ως γυναίκες έχουμε την τάση να υπεραναλύουμε τα πάντα. Από το πιο σημαντικό, μέχρι κάτι το οποίο για έναν άντρα σίγουρα θα ήταν ανάξιο λόγου. Μέσα σε αυτά, είναι φυσικά και τα πρώτα ραντεβού με το αντικείμενο του πόθου. Διότι υπάρχουν πολλά σημάδια ικανά να φανερώσουν αν όντως σε ποθεί και θέλει να σε ξαναδεί, ή απλώς ήθελε να περάσει την ώρα του.

1. Αγκαλιά αντί για φιλί: Σίγουρα όλες περιμένουμε την κινηματογραφική σκηνή, στην οποία σε καληνυχτίζει με πόθο και λατρεία στα μάτια, και σκύβει δειλά δειλά και σου δίνει ένα φλογερό φιλί. Αυτά κορίτσι μου δε γίνονται στην πραγματική ζωή όσο κι αν εσύ το θέλεις. Και ξέρεις γιατί; Γιατί πλέον οι γυναίκες είμαστε άγριες που σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν κάνει κίνηση για φιλάκι να φάει χαστούκι ή στην καλύτερη χυλόπιτα. Οπότε ακόμα κι αν το θέλει, ίσως περιοριστεί σε μία τρυφερή και safe για τη σωματική του ακεραιότητα αγκαλιά.

2. Σε άγγιξε (ο σάτυρος): Στην προκειμένη σημασία έχει το πού σε άγγιξε. Αν ας πούμε σε χάιδεψε γλυκούτσικα στην πλάτη ή στο λαιμό κάνοντάς σου και τα μαλλάκια λίγο στην άκρη, τότε αυτό φανερώνει τρυφερότητα και ότι πολύ πιθανό να του άρεσες γενικότερα και όχι μόνο για σεξ. Αν από την άλλη, σε αγγίξει κάτω από την μέση, ή και στην μέση anyway, ο τύπος το πάει γι” αλλού και είναι στο δικό σου χέρι αν θα το συνεχίσεις ή όχι. Αυτά.

3. Πλήρωσε το λογαριασμό: Και αυτός ο τομέας είναι περίεργος μιας και με τους άντρες δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις. Η λογική λέει, και φυσικά το savoir vivre, ότι θα πρέπει να πληρώσει εκείνος, ακόμα κι αν έχεις πιει 15 ποτά-εντάξει υπερβάλλουμε-. Αυτό από την μία μπορεί να φανερώνει ενδιαφέρον, από την άλλη μπορεί να θέλει να κάνει και φιγούρα και τίποτα παραπάνω. Επίσης, σε περίπτωση που δεν πληρώσει, ίσως να μην είναι και τόσο αρνητικό όσο θα σου πει η μαμά σου. Όπως είπαμε και παραπάνω, πλέον οι γυναίκες έχουν αλλάξει κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι λίγες εκείνες που μπορεί να έπαιρναν στραβά το κέρασμα, «Δηλαδή θεωρείς ότι εγώ δεν μπορώ να πληρώσω το ποτό μου; Ποια νομίζεις πως είμαι»; Ε για να το αποφύγει αυτό, προτιμάει να μην παίξει με τη φωτιά.

4. Ήρθε να σε πάρει από το σπίτι σου: Α αυτό συγνώμη αλλά μόνο ως θετικό μπορούμε να το εκλάβουμε. Φανερώνει ενδιαφέρον, αντρική, παλιακή συμπεριφορά και έντονη επιθυμία να σε περιποιηθεί. Πόσο κύριος. Από την άλλη βέβαια και ραντεβού να σου δώσει στο μαγαζί, αφού βέβαια θα σε έχει ρωτήσει αν έχεις αμάξι και γενικότερα πώς θα πας στον τόπο συνάντησης, δεν είναι και τόσο τραγικό. Σκέψου ότι μπορεί πολύ απλά να πιστεύει ότι θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Είναι λεπτά τα ζητήματα κοπελιά. Μην τον απορρίψεις πάντως αν δεν έρθει να σε πάρει από την πρώτη φορά. Δεν είναι λόγος σοβαρός αυτός. Αλήθεια τώρα.

5. Kαι το θέμα του κινητού: Εδώ τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα. Με λίγα λόγια, ακόμα και blogger να είναι, εντάξει λέμε τώρα, ακόμα κι αν είναι πρόεδρος της Giant και ακόμα κι αν κυβερνητικές αποφάσεις εξαρτώνται από το… ok του-καλέ που τον βρήκες αυτόν;-ακόμα κι αν όλα αυτά ισχύουν-εντάξει κάνουμε και λίγο χιούμορ-, σε περίπτωση που περνάει τέλεια μαζί σου δεν υπάρχει περίπτωση να τσεκάρει το κινητό του. Σε περίπτωση που το κάνει πάνω από δύο φορές, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά.

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: