Πρώτη μέρα μετά την καραντίνα: τι φοράμε για να βγούμε από το σπίτι;

Πρώτη μέρα μετά την καραντίνα: τι φοράμε για να βγούμε από το σπίτι;

Δεν ξέρουμε να θα μας λείψει το να μην στέλνουμε μήνυμα στο 13033 (ξέρουμε, καθόλου δεν θα μας λείψει, ρητορική είναι η ερώτηση) αλλά σίγουρα θα κάνουμε καιρό να αναπολήσουμε τις στιγμές που φορούσαμε μόνο φόρμες, φούτερ και κολάν και κυκλοφορούσαμε από το σαλόνι στην κουζίνα και από την κουζίνα στον δρόμο για περίπατο και jogging.

Το sporty dressing όσο άνετα και πρακτικό και να είναι μπορεί να αποβεί θανάσιμα βαρετό και γι’ αυτό χαιρόμαστε που σήμερα, την πρώτη ημέρα μετά την επίσημη λήξη της καραντίνας και της διακοπής του μηνύματος για τον έλεγχο των μετακινήσεών μας, μπορούμε να φορέσουμε και πάλι ρούχα και στυλιστικούς συνδυασμούς που μας είχαν λείψει αυτές τις 50 ημέρες αυτοπεριορισμού. Στην παρακάτω gallery θα βρεις δέκα outfits κομψά και σούπερ ανοιξιάτικα που μπορείς να δημιουργήσεις με κομμάτια που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου και να κυκλοφορήσεις με αυτά το «πρώτο διάστημα της ελευθερίας σου».

Ψηλόμεσα denim παντελόνια, άνετα πέδιλα, αέρινα φορέματα και πολλά άλλα fashion items που μέσα στο σπίτι σου ήταν άχρηστα, τώρα βρίσκουν ξανά το ρόλο τους στην γκαρνταρόμπα μας. Και πολύ χαιρόμαστε για αυτήν την επιστροφή στην ενδυματολογική κανονικότητα!
 15 mini, ανοιξιάτικα φορέματα που θα σε ξετρελάνουν

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: