Πρώτες διακοπές ως ζευγάρι; Tips για το τέλειο ταξίδι!

Το καλοκαίρι έφτασε και ετοιμάζεστε για τις πρώτες σας βουτιές. Μαζί κάνετε τα σχέδιά σας για τις πρώτες κοινές σας διακοπές σαν ζευγάρι. Και ίσως τα συναισθήματα να είναι ανάμεικτα. Από τη μια νιώθετε ενθουσιασμό και από την άλλη φόβο: «Και αν δεν πετύχει και χωρίσουμε;».

Αλλά γιατί η καταστροφολογία να μπαίνει εμπόδιο στην ευτυχία σας; Γιατί να μην σκέφτεστε το αντίθετο: «Και αν περάσουμε σούπερ»; Και επειδή τα παρθενικά κοινά βιώματα, σας έχουμε μερικά tips ώστε το ταξίδι σας να είναι τέλειο, όσες ημέρες και αν καθίσετε.

Αντί να «βουτήξετε στα βαθιά» κλείνοντας τις πρώτες σας πολυήμερες διακοπές μαζί, ξεκινήστε με μερικά δοκιμαστικά ταξίδια σύντομης διάρκειας. Ένα σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο, μια απόδραση στη Θεσσαλονίκη, ένα city-break στην ελληνική πρωτεύουσα, ή ένα διήμερο στο κάστρο της Μονεμβασιάς, για να ξεκινήσουμε απ’ τους προορισμούς εντός Ελλάδας.

Τολμήστε, ακόμη, το πρώτο σας ταξίδι στο εξωτερικό, επιλέγοντας κοντινούς ευρωπαϊκούς προορισμούς (πάρτε έμπνευση απ’ τη λίστα που ακολουθεί). Με αυτόν τον τρόπο και θα απολαύσετε μια μίνι απόδραση με το ταίρι σας και θα αποκτήσετε μια γενική ιδέα για το πώς συμπεριφέρεστε και οι δύο όταν είστε μαζί 24/7. Τα μίνι ταξίδια σάς δίνουν την ευκαιρία να εντοπίσετε από νωρίς τα αδύνατα σημεία της σχέσης σας. Έτσι θα διαπιστώσετε, αν θέλετε να κλείσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές μαζί ή αν θα είναι καλύτερα να ταξιδέψετε… solo!

Αντιμετωπίστε τις πρώτες σας «επίσημες» διακοπές ως ζευγάρι ως μια ευκαιρία για να ανακαλύψετε ακόμη περισσότερα πράγματα για το ταίρι σας. Αποφύγετε τους καυγάδες για το ποιος πρέπει να αναλάβει τι. Αναλογιστείτε τα δυνατά σας σημεία κι αποφασίστε από κοινού πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε, για να περάσετε αξέχαστα στον προορισμό σας.

4 λόγοι που ένα ζευγάρι μπορεί να μην έχει ικανοποιητική ερωτική ζωή…

Καλοκαιρινές διακοπές. 8 δραστηριότητες για παιδιά και γονείς τώρα που τελείωσε το σχολείο!

sxeseis-teen

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: