Πρόταση για μπλόκα σε πανελλαδική σύσκεψη στη Λάρισα

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

Του Γιάννη Ανδρεάκη

Σε φάση ουσιαστικής κλιμάκωσης εισέρχονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αποφάσεις για το πλαίσιο και τη μορφή των κινητοποιήσεων θα ληφθούν σε πανελλαδική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στη Λάρισα και συγκεκριμένα στις 12 μ. σε αμφιθέατρο του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Σήμερα, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν στελέχη της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, ο Ρίζος Μαρούδας απηύθυνε κάλεσμα για συμμετοχή αγροτών στη σύσκεψη «ανεξαρτήτως σε ποιο μπλόκο συμμετείχαν στο παρελθόν και ανεξαρτήτως πως ο καθένας βλέπει τα πράγματα… Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι κοινά».

Ο κ. Μαρούδας, απαντώντας σε ερώτηση της larissanet.gr, επισήμανε πως η πρόταση που θα κατατεθεί στη σύσκεψη του Σαββάτου θα αφορά τη δημιουργία μπλόκων στο οδικό δίκτυο μετά τις γιορτές.

«Πέρυσι αποδείχθηκε πως με τους αγώνες μας καταφέραμε να κερδίσουμε σε συγκεκριμένα ζητήματα» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ.

Παράλληλα, απευθύνθηκε κάλεσμα για συμμετοχή σε συγκέντρωση με τρακτέρ που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ. στην πλατεία της Αγιάς.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα την Τετάρτη θα γίνει σύσκεψη αγροτών στον Πλατύκαμπο, ενώ στο προσεχές χρονικό διάστημα θα γίνονται συνεχείς συσκέψεις και περιοδείες σε πολλές περιοχές, ώστε «μετά τις γιορτές να βγούμε στο δρόμο» όπως υπογράμμισε ο Ρίζος Μαρούδας.

topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: