Πρωταγωνίστρια του Game Of Thrones απαγορεύεται να δει την σειρά [φωτο+βίντεο]

Το Game of Thrones είναι ίσως η πιο επιτυχημένη σειρά όλων των εποχών και την έχουν παρακολουθήσει πολλά εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο.

Έτσι, θα έλεγε κανείς πως όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτή, πόσο μάλλον οι πρωταγωνιστές, θα έχουν δει όλα τα επεισόδια που έχουν προβληθεί μέχρι σήμερα.

Όμως, αυτό δεν ισχύει, καθώς μία πρωταγωνίστρια του Game of Thrones απαγορεύεται να δει τη σειρά! Ο λόγος για την Bella Ramsey, την λατρεμένη Lyanna Mormont της σειράς, η οποία δεν έχει δει ούτε ένα επεισόδιο, καθώς οι γονείς της δεν την αφήνουν!

«Μάλλον θα την δω όταν γίνω 18. Ακόμα και τα λίγα επεισόδια που με έχουν αφήσει να δω, υπήρχαν σκηνές που η μαμά και ο μπαμπάς έμπαιναν μπροστά στην τηλεόραση για να μην μου επιτρέψουν να δω κάτι που δεν έπρεπε», είπε χαρακτηριστικά.

«Μου επέτρεψαν πάντως να δω τον εαυτό μου να σκοτώνεται πριν από λίγες ημέρες και γενικά με έχουν αφήσει λίγο από τον 7ο κύκλο. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη. Νομίζω ότι ήταν εκπληκτική σκηνή. Αν είναι να πεθάνεις στο Game Of Thrones, τουλάχιστον πέθανε καλά. Υπήρχαν πολλοί θάνατοι, οπότε είμαι χαρούμενη που μου έδωσαν ένα τέτοιο ηρωικό θάνατο. Είμαι ευγνώμων για αυτό», είπε ακόμα.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: