Πρώτα τα ΥΟΚΟΗΑΜΑ ADVAN στη σκληρή δοκιμασία στον 24ώρο Αγώνα Αντοχής του Nürburgring

Ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο με ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ ADVAN, τερμάτισε  πρώτο στην κατηγορία SP8T .Οι επιδόσεις και η αξιοπιστία των ελαστικών της YOKOHAMA επιβραβεύθηκαν με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κατηγορία SP8T, στον 48ο 24ώρο Αγώνα Αντοχής  (ADAC TOTAL 24h-Rennen) στο  Nürburgring.

Ο φετινός αγώνας διεξήχθη, ως επί το πλείστον, σε βρεγμένη πίστα,  υπό βροχή και ομίχλη. Ωστόσο, το αυτοκίνητο που κατέκτησε την νίκη, έτρεξε με ασφάλεια και χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό ατυχές συμβάν,  καθώς ήταν εφοδιασμένο με τα ελαστικά της YOKOHAMA “ADVAN A006” όταν η πίστα ήταν βρεγμένη και με τα “ADVAN A005” για στεγνό οδόστρωμα.

Από τα 97 αγωνιστικά που συμμετείχαν στον 24ώρο Αγώνα Αντοχής του Nürburgring, επτά έτρεξαν με ελαστικά YOKOHAMA, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων BMW της ομάδας Walkenhorst Motorsport της Γερμανίας. Η BMW M4 GT4 του Walkenhorst  με το Νο  73 τερμάτισε πρώτη μεταξύ των συμμετεχόντων στην κατηγορία SP8T και 19η στην γενική κατάταξη. Την νικήτρια ομάδα απαρτίζουν τρείς οδηγοί ηλικίας 19-20 ετών από την ομάδα νέων της BMW, οι Daniel Harper, Neil Verhagen και Max Hesse.

Η τεχνολογική στρατηγική που περιγράφεται στο μεσοπρόθεσμο σχέδιο διαχείρισης Yokohama Rubber’s Grand Design 2020 (GD2020) τοποθετεί τη συμμετοχή σε δραστηριότητες μηχανοκίνητου αθλητισμού  ως ζωτικής σημασίας για την προσπάθεια της εταιρείας να βρίσκεται στην πρωτοπορία της ανάπτυξης νέων τεχνολογιών ελαστικών. Για τον λόγο αυτό, η Yokohama Rubber συμμετέχει σε μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων στην Ιαπωνία και σε όλο τον κόσμο, από αγώνες formula και touring, έως αγώνες ράλι, εκτός δρόμου και καρτ.

Η γκάμα των ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ που στην Ελλάδα διανέμονται από την εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ (πληροφορίες στο www.yokohama.gr)

 

Πρώτα τα ΥΟΚΟΗΑΜΑ ADVAN στη σκληρή δοκιμασία στον 24ώρο Αγώνα Αντοχής του Nürburgring gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: