Προσοχή! Αυτή είναι η δίαιτα που έστειλε την Ράνια Θρασκιά στο νοσοκομείο

Πολλές είναι οι δίαιτες express που κάνουμε εμείς οι γυναίκες κατά καιρούς για να μπορέσουμε να χάσουμε γρήγορα τα περιττά κιλά που νομίζουμε πως ασχημαίνουν την εξωτερική μας εμφάνιση.

Πρώτον κορίτσια, οι γυναίκες κόκαλα δεν έχουν πια πέραση στον αντρικό πληθυσμό, τα πιασίματα κέρδισαν την μάχη! Δεύτερον, η Ράνια Θρασκιά, η γνωστή παρουσιάστρια υπήρξε κάποτε «θύμα» μιας τέτοιας δίαιτας και μοιράστηκε δημόσια το περιστατικό αυτό για να μην υπάρξουν κι άλλα τέτοια «θύματα».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλου για τα κιλά που έχει χάσει, η παρουσιάστρια απάντησε: «Έχω κάνει πολλές λάθος δίαιτες στη ζωή μου. Την πρώτη φορά που υπέβαλα τον εαυτό μου σε αυτήν τη διαδικασία ήταν μετά τις πανελλήνιες και από τότε πρέπει να έχω κάνει τουλάχιστον 30 φορές δίαιτα.

Όταν σπούδαζα στη Ρόδο είχα μείνει για μέρες νηστική… Ώσπου μια μέρα λιποθύμησα και βρέθηκα στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη».

Για το τώρα: «Έχω χάσει δώδεκα κιλά. Αν θυμάμαι καλά, το ίδιο βάρος είχα όταν παντρεύτηκα. Ακολουθώ ένα πρόγραμμα διατροφής που σέβεται τις ανάγκες μου και μου προσφέρει πολλές εναλλακτικές. Δηλαδή, αν πεινάω το πρωϊ μπορώ να φάω ένα τόστ με ένα ποτήρι χυμό, διαφορετικά μπορώ να περιοριστώ σε ένα γιαούρτι με λίγο μέλι.

Τρώω τα φαγητα που μαγειρεύω για τα παιδιά μου, απλά δεν συνδυάζω για παράδειγμα κρέας με μακαρόνια, ή αν θα φάω μακαρόνια θα είναι ολικής άλεσης, τα οποία θα συνοδεύσω με ντομάτα και τυρί χαμηλών λιπαρών. Το μυστικό είναι ότι μετά τις 6 το απόγευμα δεν τρώω καθόλου υδατάνθρακες και ότι δεν βιάζομαι και δεν αγχώνομαι με το βάρος μου. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής το ξεκίνησα στις 3 Σεπτεμβρίου και έχω μπροστά μου ακόμα δύο μήνες, γιατί θέλω να χάσω ακόμα τέσσερα κιλά».

Πηγή: youweekly

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: