Προσοχή: Αυτά είναι τα 4 πράγματα που απαγορεύεται να κάνεις κατά τη διάρκεια του σeξ

 

Λένε ότι στον έρωτα και τον πόλεμο όλα επιτρέπονται. Κι αν με το δεύτερο δε θέλω να έχω καμία ιδιαίτερη σχέση, για το πρώτο οφείλω να σου πω ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς. Διότι μπορεί στο παιχνίδι της διεκδίκησης να είναι θεμιτό να… κρύβεις άσσο στο μανίκι, όταν έρχεται στο προσκήνιο το , το θέμα αλλάζει λιγάκι. Ναι φίλη μου. Υπάρχουν κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα τα οποία καλό θα ήταν να μην κάνεις κατά τη διάρκεια του σeξ. Σε περίπτωση φυσικά που θέλεις να ξανακάνεις…

 

  • Να κλάψεις: Είτε είναι από συναισθηματική φόρτιση, είτε από έρωτα, είτε από υπέρτατη ηδονή, σε ξορκίζουμε, μην κλάψεις, ή τουλάχιστον όχι αν δεν ξέρεις και πολύ καλά τον άλλο. Οι άντρες μπροστά σε μία… κλαίουσα γυναίκα, νιώθουν τεράστια αμηχανία την οποία πιθανότατα εμείς να μην μπορούμε να αντιληφθούμε, αλλά μπορούμε να την δούμε στα απελπισμένα και γεμάτα τρόμο βλέμματα που μας ρίχνει ακόμα και ο αδερφός μας την ώρα που κλαίμε! Ε φαντάσου λοιπόν να αρχίσεις να κλαψουρίζεις την ώρα που εκείνος σε έχει στα τέσσερα και το παίζει επιβήτορας! Και καλά, ας πούμε ότι δάκρυσες, αν σε ρωτήσει ποιος είναι ο λόγος τι θα απαντήσεις; Προσοχή λοιπόν και αν δεν μπορείτε να κρατηθείτε τρέξτε στο ! Σπάστε και τίποτα έτσι για το εφέ του πράγματος!

 

  • Να μιλήσεις για… μωρά: Καλά αυτό αν το έχεις ήδη κάνει, έχεις βέβαια ένα ελαφρυντικό γιατί δεν μας συμβουλεύτηκες προηγουμένως, αλλά όπως και να χει, είσαι άξια της μοίρας σου! Κάτσε και σκέψου το πολύ προφανές: Ποιος άντρας θέλει, την ώρα που έχει μία γυναίκα γuμνή μπροστά του, την οποία φυσικά θέλει και ποθεί να σκεφτεί οικογένειες και παιδιά; Την ώρα εκείνη λοιπόν, δεν σε βλέπει σαν μάνα των παιδιών του αλλά σαν κάτι άλλο που καλύτερα να μην αναφέρουμε. Εσένα δηλαδή πώς θα σου φαινόταν αν την ώρα που έκανες τα μαγικά σου και ένιωθες τουλάχιστον ιέρεια του σeξ, να σου μιλούσε για την μαμά του; Σίγουρα όχι και ό, τι καλύτερο!
  • Να μιλάς πολύ: Έχουμε πει πολλάκις, ότι η σιωπή στο σeξ ΔΕΝ είναι χρυσός! Ωστόσο, καλά θα κάνεις κάποιες φορές να βρίσκεις τη χρυσή τομή και να μην κάνεις υπερβολές! Μπορεί λοιπόν το να κάθεσαι σαν την Μαρία της σιωπής και απλά να μουγκρίζεις, να είναι άκρως ξενερωτικό, αλλά και η λογοδιάρροια όπως και να το κάνουμε είναι εκνευριστικότατη! Μη νομίζεις ας πούμε ότι οι άντρες εκνευρίζονται μόνο με το να λες άσχετα πράγματα στο κρεβάτι, αλλά είναι ικανοί, ακόμα και τα άκρως σχετικά να λες, αν τα λες συνέχεια, εκτός του ότι καταλήγεις να θυμίζεις πρωταγωνίστρια παρωδίας π ορνό, του σπας τα νεύρα και δεν τον αφήνεις να συγκεντρωθεί! Αν πέσεις μάλιστα και σε κανένα νταή, τότε ίσως να μη γλιτώσεις την κάλτσα στο στόμα μπας και το βουλώσεις!

 

  • Nα βαριέσαι: Nαι ξέρουμε ότι υπάρχουν κάποιες μέρες που δεν έχεις καθόλου όρεξη για σeξ αλλά αναγκάζεσαι να κάνεις για να μην του χαλάσεις το χατίρι, αλλά πραγματικά, καλύτερα να μην μπεις καν στη διαδικασία από το να κάθεσαι σαν την αγελάδα και να βαριέσαι να κουνήσεις ακόμα και το πόδι σου! Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό και ξενερωτικό για έναν άντρα από το να προσπαθεί να ευχαριστήσει την παρτενέρ του και η άλλη να μη δείχνει καμία προθυμία. Στο κάτω κάτω, σeξ σου είπε ο χριστιανός να κάνεις όχι να σκάψεις! Επιπλέον, αν είσαι επί το έργον καμιά ώρα και εκείνος για δικούς του προσωπικούς λόγους δεν τελειώνει, άσε το δολοφονικό βλέμμα στην άκρη και πιάσε λίγο πιο εντατικά δουλίτσα. Κρίμα είναι κι αυτός…

Queen.gr - sxeseis

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: