Προσκλητήρια γάμου: Αυτά είναι τα βήματα για να διαλέξεις το ιδανικό σχέδιο

Η επίσημη γραπτή ανακοίνωση του γάμου σας πάνω στο χαρτί. Είτε ρομαντικό, είτε μοντέρνο το προσκλητήριο είναι ο προάγγελος για συγγενείς και φίλους. Βρίσκεστε λοιπόν στην διαδικασία επιλογής και θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Πρέπει να προσέξετε κάποια χαρακτηριστικά πριν κάνετε καταλήξετε σε κάποιο, αυτά είναι το είδος χαρτιού, το χρώμα και το σχήμα.

Είδη χαρτιού
Τα είδη χαρτιού είναι ρυζόχαρτο, από ίνες βαμβακιού, πάπυρος, ακουαρέλα και οπαλίνα, αυτά είναι ιδανικά για γαμήλιο προσκλητήριο.

Χρώμα
Όσον αφορά το χρώμα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αποχρώσεις όπως το κλασικό λευκό, το ροζ, το σιελ, το μπεζ αλλά και το σομόν. Επίσης τα σχέδια επάνω στα προσκλητήρια μπορούν να χρωματιστούν έντονα και να ταιριάξουν πάνω σε λευκό η σκούρο μοτίβο…
Για πιο μοντέρνο στυλ οι διχρωμίες και οι τριχρωμίες είναι must ενώ τα μεταλλιζέ χρώματα στις αποχρώσεις του μώβ,του χρυσού, του μπρονζέ και του κόκκινου είναι μια εναλλακτική εκδοχή για τα νέα ζευγάρια.

Σχέδιο
Με μια ποικιλία και μια γκάμα σχημάτων και υλών που σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας εκφράζει. Απο το κλασσικό χαρτί με σχέδια τετράγωνα, στρόγγυλα, το άκρως μοντέρνο CD, το παζλ που θα παραλάβουν σε κομματάκια και θα χρειαστεί να το συναρμολογήσουν για να διαβάσουν τι γράφει, τον πάπυρο, το σοκολατένιο σε σχήμα τετράγωνο ή καρδιά με το ανάλογο κείμενο επάνω.

Αξεσουάρ
Οι κορδέλες μπορούνε να δέσουνε το προσκλητήριο, οι χάντρες να το στολίσουν, τα πετράδια να δώσουν λάμψη και η χρυσόσκονη να το κάνει μαγικό.

Τα προσκλητήρια είθισται να δίνονται από το ζευγάρι στα πολύ κοντινά πρόσωπα και να αποστέλλονται ταχυδρομικώς στους υπόλοιπους αν και στις μέρες μας η μαμά και ο μπαμπάς μας γλυτώνουν από το μιας και προθυμοποιούνται να δώσουν στους γείτονες και τους γνωστούς τα προσκλητήρια. Υπολογίστε έναν με δύο μήνες πριν να σταλθούν, έτσι ωστέ όλοι να έχουν το χρόνο να προετοιμαστούν. Ειδικά αν ο σας γίνει σε άλλο τόπο από εκείνον που ζείτε τότε θα πρέπει οι καλεσμένοι να το γνωρίζουν νωρίτερα για να κανονίσουν την διαμονή τους.

Πηγή: provagamou.gr

 

 

sxeseis

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: