Πρόσeξε το username και 3 ακόμη σημεία για ένα πιο catchy dating προφίλ

Αν θέλεις να κάνεις το αγόρι που σου έχει κινήσει το ενδιαφέρον στο TInder να σου στέλνει όλη μέρα, τότε κάνε το dating profile σου να τα «σπάει». Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Οι φωτογραφίες είναι πολύ σημαντικές (φυσικά), αλλά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες για να δημιουργήσεις ένα super ελκυστικό προφίλ, όπως το να χρησιμοποιήσεις το σωστό όνομα χρήστη (κι όμως!).

Αν, λοιπόν, αναρωτιέσαι πώς θα κάνεις το αγόρι που σου αρέσει να σε ερωτευτεί πριν καν σε γνωρίσει από κοντά, παρακάτω θα βρεις 4 tips από ειδικούς που θα σε βοηθήσουν να του κάνεις την καλύτερη εντύπωση ever.

5 χαρακτηριστικά που σε κάνουν super ελκυστική (και δεν έχουν καμία σχέση με την εμφάνισή σου)

#1. Κάνε το username σου δελεαστικό

Άλλαξε το όνομα χρήστη σου σε «moonlight» ή «abaloneflirt» και θα έχεις μεγαλύτερη επιτυχία στο TInder. Τα usernames που ξεκινούν από το γράμμα Α έως το γράμμα Μ, έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανιστούν στις μηχανές αναζήτησης.

#2. Χρησιμοποίησε τα «σωστά» θέματα συζήτησης

Υπάρχουν 5 λέξεις που κάνουν μεγάλη επιτυχία στα dating apps και αν του μιλήσεις για αυτά τα θέματα θα οτυ κεντρίσεις αμέσως το ενδιαφέρον: αγάπη, χρόνος, ζωή, φίλοι και μουσική.

#3. Κάνε τη διαφορά

Κάνε το προφίλ σου στο Tinder να φαίνεται αστείο, διαφορετικό ή έξυπνο. Το να κάνεις τη διαφορά και να βρεις έναν τρόπο να κάνεις το προφίλ σου να ξεχωρίζει, ενθουσιάζει τα αγόρια. 

#4. Το κόκκινο χρώμα στις φωτογραφίες είναι must

Τα αγόρια έλκονται πολύ από κορίτσια που φορούν κόκκινα ρούχα, καθώς βρίσκουν αυτό το χρώμα πολύ ελκυστικό. Για αυτό τράβηξέ του την προσοχή βάζοντας στο προφίλ σου μια φωτογραφία στην οποία φοράς το αγαπημένο σου κόκκινο μπλουζάκι ή φόρεμα.  

«>

.

Sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: