Προς Στελέχη ΕΔ: ΜΗΝ αυτοκτονείτε. Πολεμήστε αυτό που σας πληγώνει!

Προς Στελέχη ΕΔ: ΜΗΝ αυτοκτονείτε. Πολεμήστε αυτό που σας πληγώνει!
Ένα τραγικό γεγονός συγκλονίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις. Εμείς εδώ στην αλλά και σε όλο τον αναγνωρίζουμε την του Στρατού μας και πιστεύουμε ότι η όση «ανάπτυξη» της περιοχής μας οφείλεται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ στην ύπαρξη των Στρατιωτικών στην ακριτική αυτή γωνιά της Ελλάδας…… Για τα άλλα μόνο θεωρίες….. λόγια …..
Προβληματισμός και ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των αξιωματικών και γενικότερα των στελεχών


και των τριών Κλάδων των ΕΔ από την του υπολοχαγού του Πυροβολικού που απ’ότι φαίνεται ήρθε ως αποτέλεσμα του οικονομικού αδιεξόδου που αντιμετωπίζουν χιλιάδες στελέχη των ΕΔ.
Ο υπολοχαγός παντρεμένος και δύο μικρών παιδιών υπηρετούσε στην 180 Μοίρα των αντιαεροπορικών πυραύλων I.Hawk στο Καπανδρίτι και διέμενε στη . Ανέβηκε σε διπλανή απο το σπίτι του οικοδομή και απο εκεί έδωσε τέλος στη ζωή του. Πληροφορίες αναφέρουν πως άφησε σημείωμα, το οποίο έχει η Αστυνομία και αναφέρει, «Συγχωρέστε με, δεν αντέχω άλλο».
Και πως ν’αντέξει ένας με αξιοπρέπεια όταν εισπράττει μερικά εκατοστάρικα ως μισθό και πρέπει να ζήσει μια οικογένεια; Ο υπολοχαγός είχε αναγκαστεί να εργάζεται και εκτός στρατού για να μπορεί να τα βγάλει πέρα. Κάτι που δεν κατάφερε με αποτέλεσμα δύο 24ωρα μετά το Πάσχα να δώσει τέρμα στη ζωή του.
Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στη μονάδα του και δείχνει ότι η κατάσταση που επικρατεί στις ΕΔ είναι πλέον δυσβασταχτη και κανείς δεν μπορεί να αποφύγει την σκληρή πραγματικότητα.
To ερώτημα είναι αν η αυτοκτονία προσέφερε κάποια λύση στην οικογένειά του ή αν θα συγκινηθούν οι υπηρέτες της τρόικα που υποδύονται την ελληνική , από το απονενοημένο διάβημα. Δεν το πιστεύουμε. Υπάρχουν άλλοι τρόπου και για να υπερασπίσουν τις οικογένειές τους οι εξαθλιωμένοι και ειδικότερα οι στρατιωτικοί και να «πονέσει» η κυβέρνηση των τροϊκανών…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Tags: , , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: