Προς ίδρυση δικού της κόμματος η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου

Προς ίδρυση δικού της κόμματος προσανατολίζεται η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραχωρήσει την έδρα της.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κα. Μεγαλοοικονόμου δήλωσε πως μπορεί να παραδώσει την έδρα της, εφόσον ο Βασίλης Λεβέντης παραδεχτεί τι ήταν αυτό που είχε γίνει πέρσι και την είχε αναγκάσει να φύγει από το κόμμα. Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής είχε εκλεγεί με την Ένωση Κεντρώων και είχε προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημείωσε, δεν θα κατέβει στις εκλογές υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ και, απαντώντας σε όσους πιθανώς αντιδράσουν στο ότι έσπασε το «εμπάργκο» του κόμματος στον τηλεοπτικό σταθμό, είπε πως «το πρόβλημα είναι του ΣΥΡΙΖΑ, όχι δικό μου, αν θέλουν ας με διαγράψουν».

Η κα. Μεγαλοοικονόμου αποκάλυψε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε ίδρυση δικού της κόμματος.

«Ευπρόσδεκτη η παραίτηση της αλλά δεν τολμάει να το κάνει», δήλωσε επίσης στον ΣΚΑΙ ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι κάποιοι έγιναν «μάγκες» στις πλάτες του Βασίλη Λεβέντη, που πάλευε 35 χρόνια μόνος του. «Κοιμήθηκαν πολίτες και έγιναν βουλευτές γιατί εξελέγησαν με λίστες», είπε χαρακτηριστικά.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: