Προπονήσου «φορώντας» τον πιο… άνετο εαυτό σου!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, υπήρχε εκείνη η μεγάλη λίστα με στόχους που ελπίζεις να καταφέρεις αυτό το χειμώνα και όπως πάντα, κάθε χρόνο με μεγάλα γράμματα η φράση: «ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ». Αυτή τη φορά, μένοντας συνεπής στον εαυτό σου, πέρασες την πόρτα, έκανες την εγγραφή και τώρα αναρωτιέσαι πόσο έτοιμη είσαι για να ξεκινήσεις. Μη διστάζεις!

Όταν έχεις στο πλάι σου τα COSMOS SPORT και τις adidas Women έχεις σύμμαχό στη νέα σου αρχή το μεγαλύτερο γυναικείο community. Φορώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό από τη νέα συλλογή Bras & Tights της adidas ,που θα σε γεμίζει αυτοπεποίθηση στην προπόνηση σου, ανεβάζοντας ταυτόχρονα το level του στυλ σου, θα ανακηρυχθείς η «βασίλισσα» του fitness, όπως η Τόνια Σωτηροπούλου. Μόνο αν πιστεύεις στον εαυτό σου, θα ξεπεράσεις τα όριά σου και θα καταφέρεις να φτάσεις στην κορυφή!

Για να μην πάει… χαμένος ο χρόνος που αφιέρωσες για την εγγραφή σου στο γυμναστήριο, επισκέψου ένα από τα καταστήματα COSMOS SPORT ή το www.cosmossport.gr και επίλεξε για τη workout ρουτίνα σου τα νέα iconic Bras & Τights που  υποστηρίζουν με τον πλέον κατάλληλο τρόπο τις προπονητικές σου ανάγκες.

Το All me Bra σου παρέχει την ελαφριά υποστήριξη που χρειάζεσαι, χωρίς να περιορίζει τις κινήσεις σου. Με το Dont Rest Bra «προπονείς» μαζί με το κορμί σου και τη θηλυκή σου πλευρά, έχοντας μία επιπλέον υποστήριξη, ενώ το Stronger For It Bra με mesh επένδυση σου προσφέρει μέγιστη υποστήριξη και τη δροσερή αίσθηση που χρειάζεσαι σε κάθε σου προπόνηση.

Προπονήσου «φορώντας» τον πιο… άνετο εαυτό σου!

Περνώντας στα must-have Tights της συλλογής, έχουμε τα Ultimate Tights για πλήρη κάλυψη και άψογη εφαρμογή που απομακρύνουν τον ιδρώτα. Τα Believe This Tights φτιάχτηκαν για τα πιο «σκληρά» κορίτσια που τολμάνε απαιτητικές προπονήσεις και έχουν ανάγκη από απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Τέλος, με τα How We Do Tights θα ξεπεράσεις τα εμπόδια, προστατευμένη από τον ιδρώτα,  ενώ παράλληλα θα απογειώσεις τις αποδόσεις σου!

Προπονήσου «φορώντας» τον πιο… άνετο εαυτό σου!

Όσο πιο άνετα νιώθεις με το σώμα σου, τόσο πιο εύκολη θα σου φανεί η νέα αρχή στο γυμναστήριο. Μην ξεχάσεις το χαμόγελό σου και … wear your confidence με τη νέα συλλογή Bras & Tights της adidas που θα βρεις στα COSMOS SPORT. Τα ρούχα της θα σου χαρίσουν έμπνευση, ώστε να θέσεις ακόμη μεγαλύτερους στόχους, να πλησιάσεις τον καλύτερο εαυτό σου ενώ ταυτόχρονα θα σε «αγκαλιάσουν» με το πιο άνετο και ακαταμάχητο στυλ.

#adidasWomen #HereToCreate

*Μπορείς να βρεις τη νέα συλλογή adidas Women στο online κατάστημα του COSMOS SPORT και στα φυσικά καταστήματα της Κηφισιάς, της Αγίας Παρασκευής και του Περιστερίου.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: