Προκαταρκτικά: Ένα μεγάλο λάθος που σίγουρα κάνεις κι εσύ

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι και νέες συνήθειες. Σε όλα αυτά φυσικά, ιδιαίτερη θέση έχει και οφείλει να έχει το , μιας και κακά τα ψέματα, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ψυχικής μας και όχι μόνο υγείας. Και μπορεί το σeξ να είναι κυρίως η… διείσδυση, κανένας όμως δεν πρέπει να αγνοεί τα τόσο σημαντικά προκαταρκτικά. Και άντε και τα συμπεριλαμβάνεις στο μενού. Μήπως όμως κάνεις λάθη; Διότι φίλη μου, οι άντρες έχουν ένα μεγάλο παράπονο να σου κάνουν, μαζί με κάποιες παρατηρήσεις.

Ανάμεσα σε όλα αυτά που μπορούν να δώσουν μια χάρη στις σeξουαλικές σου συνευρέσεις λοιπόν, είναι και το γνωστό… hand job-εντάξει στα ελληνικά δε θα ήθελα να το μεταφράσω για λόγους δεοντολογίας-. 

Και μπορεί λοιπόν το συγκεκριμένο να γίνεται σχεδόν κάθε φορά που κάνεις σeξ, έστω και για λίγο βρε αδερφέ, αλλά καλώς ή κακως τα αγαπημένα μας αγόρια, αντίθετα με ό, τι εσύ νομίζεις, δεν το απολαμβάνουν καθόλου! Ο λόγος φυσικά είναι ένας και βασικός: Σύμφωνα με τη συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων, βάζουμε τόσο λάθος τα χέρια μας που τελικά καταλήγουμε να τους εκνευρίζουμε.

Όπως μάλιστα διευκρινίζουν, οι γυναίκες συνήθως ασχολούνται με τη βάση του πέους, και όχι με την κορυφή που είναι και το ζητούμενο. Οπότε, είτε το πιστεύεις είτε όχι, αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που καλό θα ήταν να μην ασχοληθείς καθόλου. Για το καλό όλων!

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: