Προκαλεί κι από πάνω ο Λάμπρου!

Στο δημοσίευμα του «ΘΕΜΑτος» αναφέρθηκε στην χθεσινή παρέμβαση του στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ο Πάνος Λάμπρου. Ο κ. Λάμπρου, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι τον πήρε τηλέφωνο δημοσιογράφος σε… διατεταγμένη υπηρεσία και παραδέχθηκε ότι ο ίδιος πράγματι έτρεξε για να σώσει τον δεκαπεντάχρονο. «Εμπλέκουν και την Κατερίνα» σημείωσε, εννοώντας τη δικηγόρο. Ο κ. Λάμπρου είπε πως αποδείχθηκε έτσι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που ήταν πάντα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μεταλλάχθηκε και συνεχίζει να θεωρεί αυτονόητο ότι στηρίζει 15χρονους.

Ο Πάνος Λάμπρου υποστήριξε ότι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας δείχνει τη λύσσα του συστήματος και ισχυρίστηκε πως ο ίδιος συνεχίζει να ζει στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, προσθέτοντας ότι η σύγκρουση είναι ορατή.

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ διερωτήθηκε τι επιδιώκουν και συνέχισε: «Να ενσωματώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ή να αποδείξουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ένα κόμμα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς; Ή μήπως και τα δύο;».

Ο Πάνος Λάμπρου είπε ότι οι αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ εκπλήσσονται όταν το τμήμα της εργατικής πολιτικής του κυβερνώντος κόμματος καλεί τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην απεργία. Συμπλήρωσε ότι τους κάνει εντύπωση, οργίζονται όταν ο υπουργός Παιδείας τοποθετείται, εκφράζει γνώμη που έρχεται σε αντίθεση με μια κυρίαρχη άποψη ή όταν η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει να πέσει ο φράχτης στον Έβρο.

Επιπλέον είπε πως οι αντίπαλες δυνάμεις στον ΣΥΡΙΖΑ διερωτώνται τι στο καλό κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ όταν 21 βουλευτές υπερασπίζουνται το ελληνικό και το δημόσιο πλούτο ή όταν η Τασία είπε το αυτονόητο -σύμφωνα με τον κ. Λάμπρου- ότι οι μετανάστες λιάζονται στις πλατείες.

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως αυτές οι δυνάμεις αδυνατούν να καταλάβουν τι κόμμα είναι τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ και πώς γίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπίζεται τα δικαιώματα 15χρονων που συλλαμβάνονται.

Στο τέλος της ομιλίας του ο Πάνος Λάμπρου σημείωσε:

«Προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν, επιχειρούν να μας υποτάξουν. Κι ας βάζουν κοριούς και στημένους δημοσιογράφους». Καταλήγοντας είπε πως το μνημόνιο δεν είναι του ΣΥΡΙΖΑ, είναι προϊόν εκβιασμού.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: