Project Soma: H Μαίρη Συνατσάκη και η Αθηνά Οικονομάκου λάνσαραν τη δική τους σειρά ρούχων

Αν και με διαφορετικό στιλ η καθεμία, οι δυο Ελληνίδες έχουν ένα κοινό: την αγάπη τους για τη μόδα. Αυτή την αγάπη αποφάσισαν να αποτυπώσουν και σε ρούχα, λοιπόν, εκφράζοντας έτσι την καλλιτεχνική τους ματιά και αισθητική.

Όταν βρέθηκαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, οι δυο fashionistas ανακοίνωσαν τα νέα της συνεργασίας τους. Στην εκπομπή, οι δυο τους μίλησαν για την επερχόμενη συλλογή ρούχων που πρόκειται να κυκλοφορήσουν.

 

Ο λόγος; Γιατί απλά μπορούν. Συγκεκριμένα δήλωσαν: «Η συνεργασία μας είναι ένας περίεργος συνδυασμός αυθορμητισμού. Πετάχτηκε σαν ιδέα το «Γιατί να μην κάναμε κάτι μαζί;». Συγκεκριμένα ένας κοινός μας φίλος, πέταξε αυτή την ιδέα. Κοινωνικά γνωριζόμασταν, αλλά δεν είχαμε πει παραπάνω από δυο κουβέντες. Δεν την προσπεράσαμε τη συγκεκριμένη ιδέα, είπαμε να κάνουμε ραντεβού να το δούμε. Δε θέλαμε να έχουμε από πίσω μία εταιρεία, θέλαμε να το κάνουμε από την αρχή ολομόναχες».

Τα νέα μάλιστα, ανακοίνωσαν και στο Instagram, όπου ανέβασαν μια φωτογραφία που φαίνεται να είναι από την καμπάνια της συλλογής, δίνοντάς μας μερικές παραπάνω πληροφορίες για τη δημιουργία της συλλογής. Η Μαίρη Συνατσάκη, συγκεκριμένα αναφέρει: «Το κρατούσαμε μυστικό έξι μήνες τώρα και επιτέλους σήμερα το βροντοφωνάζουμε! Παρέα με την @athinao1konomakou δημιουργήσαμε το @projectsoma ! Η δική μας σειρά ρούχων, δημιουργήθηκε από το μηδέν και είναι επιτέλους έτοιμη! Γυναίκες μαζί. Κοριτσίστικες συμμαχίες. Δημιουργία για πάντα!».

 

Η Αθηνά με τη σειρά της, εξέφρασε και αυτή τον ενθουσιασμό της, για τη συνεργασία αυτή: «Είμαι κατενθουσιασμένη που επιτέλους μπορώ να σας παρουσιάσω τη νέα μου συνεργασία με την @mairiboo.Το νέο μας brand λέγεται @projectsoma και έχει τα πιο boho, αέρινα και θηλυκα ρούχα που μπορείς να βρείς!!!».

 

Tα ρούχα, όπως αναφέρει και η Αθηνά στο post της, φαίνεται να έχουν ένα ξεκάθαρο bohemian chic χαρακτήρα, διαθέτοντας έντονες αποχρώσεις και prints.

Η Μαίρη Συνατσάκη μας είχε δώσει ένα sneak peak της συλλογής, με εμφάνιση που είχε κάνει τον προηγούμενο μήνα Mairboo for Envie Shoes.

 

Όταν ρωτήσαμε την Μαίρη ποιου brand ήταν το φόρεμά της, μας είχε πει χαρακτηριστικά «Δεν θυμάμαι». Καταλαβαίνουμε τώρα ότι δεν μπορούσε να μας αποκαλύψει το όνομα του brand γιατί ήταν του δικούς της, Project Soma.

Όπως και να έχει είμαστε ενθουσιασμένες γι” αυτή τη συνεργασία.

Κεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/athinao1konomakou/

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: