Πρώην παίκτρια του MasterChef: Στα 12 μου είπα στη μητέρα μου ότι είμαι ομοφυλόφιλη

Την γνωρίσανε πέρυσι μέσα από το MasterChef, όπου συχνά οι κριτές σχολίαζαν με κολακευτικά λόγια τις μαγειρικές της επιδόσεις μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής. Ο λόγος για τη Νικολέτα Ταβουλάρη, η οποία το βράδυ της Τετάρτης ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα». Και η πρώην παίκτρια του MasterChef μίλησε ανοιχτά για όλα.

Πριν λίγες ημέρες, η ηθοποιός Αλεξάνδρα Ταβουλάρη (πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα») και αδελφή της Νικολέτας, σε συνέντευξή της είπε ότι η αδελφή της είναι ομοφυλόφιλη.

«Όταν η αδελφή μου στη συνέντευξη είπε ότι είμαι ομοφυλόφιλη, ένιωσα ανακούφιση» δήλωσε για την κίνηση της αδελφής της να προχωρήσει σε αυτή την αποκάλυψη. Κι εξήγησε ότι δεν είχε κάτι αρνητικό για την κίνησή της και ότι ένιωσε την απόλυτη στήριξη.

«Ο μοναδικός από τη οικογένεια που το ξέρει αλλά δεν θέλει να το αποδεχτεί είναι ο μπαμπάς μου. Όταν είσαι 12 χρονών παιδί είναι δύσκολο να ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις. Έπιασα στα 12 τη μητέρα μου. Ήμασταν σε μία περίεργη κατάσταση και απλά της είπε ότι μου αρέσουν οι γυναίκες. Μου είπε “μη ντρέπεσαι, είμαι δίπλα σου και σε αγαπάω. Είσαι το παιδί μου”. Ήξερα ότι με αγαπάει η μαμά μου. Από μωρό παιδί ήμουν με αντρικά ρούχα, έκανα ό,τι αντρικό υπήρχε. Η μητέρα μου το είχε καταλάβει. Το ήξερε. Με τα χρόνια σκεφτόμουν αν πρέπει να το πω και σε άλλους ή να το κρατήσω για τον εαυτό μου».


Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη

Για το μπαμπά της είπε: «Ο μπαμπάς δεν το έχει αποδεχτεί δυστυχώς ακόμη. Η αλήθεια είναι πως δεν του έχω πει “είμαι ομοφυλόφιλη”. Δεν νομίζω πως χρειάζεται κιόλας. Είναι κάτι δεδομένο, φαίνεται. Απλά δεν θέλω να προκαλώ. Οι γονείς μου έχουν χωρίσει. Εγώ έχω μεγαλώσει με την αδερφή μου. Η μαμά μου είναι μαγείρισσα και έλειπε αρκετά από το σπίτι, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης. Έφευγε το καλοκαίρι κι ερχόταν τον χειμώνα. Με την αδερφή μου τη βλέπαμε τον χειμώνα. Μεγάλωνα μαζί με την αδερφή μου».

Για το πότε το αποκάλυψε στην αδελφή της, αλλά και για την υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια: «Σκεφτόμουν να της το πω στα 15 μου, όταν είχα πια καταλήξει τι ήθελα. Στα 17 μου ένιωσα εντελώς σίγουρη για να το πω στην αδερφή μου. Εκείνο το βράδυ την γνώρισα στους φίλους και τη σχέση μου. Ένιωσα άνετα γιατί υπήρχε μία ωραία ατμόσφαιρα. Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με τον κόσμο. Αν εμείς δεν προκαλέσουμε, δεν θα δεχτείς κανένα bullying. Το να βγεις στο Σύνταγμα και να φιληθείς, εμένα δεν μου αρέσει. Νιώθω άσχημα να φιλιέσαι δημοσίως. Αυτό το πράγμα είναι δικό μας. Δεν μου αρέσει να φιλιούνται δημοσίως ούτε οι straight. Αυτή τη στιγμή είμαι σε σχέση. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να κάνω και να έχω παιδιά. Είναι ένα θέμα που με ταράζει. Είμαι κατά στο να έχει παιδί ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων. Ξέρω πολλοί μπορεί να το πάρουν στραβά. Αλλά η κοινωνία δε νομίζω να αλλάξει και όλο αυτό θα είναι εις βάρος του παιδιού».

Επίσης, είπε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα με τους πρώην συμπαίκτες της στο MasterChef.

(?)

Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: