Προφυλακίστηκε ο 52χρονος «τυφλός» βιαστής της Δάφνης

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα –  Μαρτυρία: Πήγα στο σπίτι του βιαστή της Δάφνης, ένιωσα πως θα με κατασπαράξει

Στη φυλακή οδηγείται ο 52χρονος Παναγιώτης Κοτζιλέλος,

Την προφυλάκιστή του αποφάσισαν ομόφωνα ανακριτής και εισαγγελέας μετά την απολογία του 52χρονου το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο Κοτζιλέλος κατηγορείται για τα αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού κατ΄εξακολούθηση καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης

Μαρτυρία: Πήγα στο σπίτι του βιαστή της Δάφνης, ένιωσα πως θα με κατασπαράξει

Αίσθηση προκάλεσε εντωμεταξύ η καταγγελία μιας γυναίκας που απάντησε στην αγγελία του «τυφλού» 52χρονου και τον επισκέφθηκε στο υπόγειο σπίτι της Δάφνης. 

Η γυναίκα μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Ant1 με τον Γιώργο Παπαδάκη υπό καθεστώς ανωνυμίας. Η ίδια είπε πως πριν από δύο μήνες πήγε στη Δάφνη για να συναντήσει τον άντρα αυτόν, καθώς είχε ανάγκη τα χρήματα. Όταν έφτασε στο σπίτι είδε τον 52χρονο «τυφλό», μαζί με μια γυναίκα, που της συστήθηκε ως σύντροφός του και αμέσως έφυγε. 

Όπως λέει η καταγγέλουσα αμέσως απέκτησε μια άσχημη διαίσθηση και χαρακτηριστικά αναφέρει πως ένιωσε ότι πρόκειται ένα λιοντάρι να την κατασπαράξει! Δηλώνει βέβαιη πως ο άντρας αυτός δεν ήταν 95% τυφλός, όπως δήλωσε αρχικά, καθώς όπως είπε έχει δουλέψει με τυφλούς και εκείνος δεν συμπεριφερόταν έτσι. Μάλιστα, την ρώτησε «γιατί φορά σκούρα ρούχα», ενώ στην ερώτησή της γιατί είχε γάζες στο κρεβάτι του, της απάντησε πως τον βοηθούν να κοιμηθεί…

Η γυναίκα λέει ακόμα πως ήθελε να φύγει το συντομότερο από εκεί και είπε στον Κοντζιλέλο πως τα χρήματα ήταν λίγα και πως θα επικοινωνούσε εκείνη μαζί του. Βγαίνοντας, αναφέρει πως είδε την γυναίκα που είχε προηγουμένως συναντήσει μέσα στο σπίτι του δράστη σε απόσταση 500 μέτρων. Κατόπιν, κάλεσε ραδιοταξί και έφυγε: «Ακόμα φεύγω», είπε συγκλονισμένη… 

Ο 52χρονος ομολόγησε στην απολογία του ότι το έχει ξανακάνει

Στην απολογία του ο Κοντζιλέλος υποστήριξε ότι είχε συμφωνία με την 22χρονη φοιτήτρια, προκειμένου να ικανοποιεί τα σeξουαλικά του πάθη, ενώ παραδέχεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο.

«Έτσι και συνέβη άλλες δύο ή τρεις φορές… είχαμε κάνει συμφωνία να ντύνεται με στολή καθαρίστριας χωρίς εσώρουχα και να προσπαθεί να με ερεθίσει…» περιγράφει στην απολογία του ο 52χρονος «τυφλός», ισχυριζόμενος ότι κάτι ανάλογο έκανε και με τη γυναίκα που είχε σχέσεις για αρκετά χρόνια, αλλά και με μια ακόμη κοπέλα, η οποία είχε πάει στο σπίτι του ως οικιακή βοηθός.

«Θέλω να πω ότι στις αρχές του έτους είχα βρει και μία άλλη κοπέλα, η οποία ήταν από την Αλβανία και είχαμε παρόμοια συμφωνία και με εκείνη αλλά την έδιωξα όταν εκείνη μου έκλεψε ένα δαχτυλίδι το οποίο αργότερα μου επέστρεψε γιατί την είχα βιντεοσκοπήσει κατά την πράξη της αυτή» αναφέρει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, στην απολογία του. 

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: