Προφυλακίστηκαν τρία άτομα για τη δολοφονία Σταματιάδη

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην πρώτη τακτική ανακρίτρια οι τρεις από τους τέσσερις που κατηγορούνται ως μέλη της σπείρας που διέπραττε διαρρήξεις και ληστείες και στην οποία αποδίδεται και ο φόνος του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο τέταρτος κατηγορούμενος, ο οποίος είναι ανάπηρος. Ο συγκεκριμένος έχει κατονομαστεί από συνεργούς του ως ο τσιλιαδόρος της σπείρας και έχει ταυτοποιηθεί η συμμετοχή του σε αρκετές διαρρήξεις. Ωστόσο φέρεται να μην είχε καμία συμμετοχή στη ληστεία η οποία κατέληξε στο φόνο του επιχειρηματία

Παράλληλα, ο κατηγορούμενος ο οποίος έχει κατονομαστεί από τους συνεργούς του ως ο δολοφόνος του 52χρονου επιχειρηματία παραμένει καταζητούμενος καθώς λίγες ώρες μετά το έγκλημα πέρασε τα σύνορα και εξαφανίστηκε στην Αλβανία. Άφαντος παραμένει ένας ακόμη κατηγορούμενος στην υπόθεση, ενώ την ίδια ώρα αναμένεται η έκδοση από το Βέλγιο στην Ελλάδα συλληφθέντα που φέρεται να συμμετείχαν στην αιματηρή ληστεία στο σπίτι του επιχειρηματία στην Κηφισιά τον Απρίλιο του 2018.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: