Πρόεδρος ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Θέλουμε τον Παναθηναϊκό στην EuroLeague»!

O Αντρέι Βατούτιν έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων στη συνέλευση των μετόχων της EuroLeague στη Μαδρίτη ενώ αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε μέσω Instagram την απόφασή του να αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός από την EuroLeague και από τη νέα σεζόν να επιστρέψει στη FIBA ενώ ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν ζήτησε να επικρατήσει η κοινή λογική και οι «πράσινοι» να συνεχίσουν στον θεσμό.

«Σε ό,τι αφορά την κατάσταση στον Παναθηναϊκό και τον ιδιοκτήτη του, αξίζει να διαχωρίσουμε το συναισθηματικό κομμάτι από το επαγγελματικό. Ο Παναθηναϊκός συμμετέχει πολλά χρόνια στη διοργάνωση, είναι συνεργάτης μας για την ανάπτυξη της Euroleague, ένας σύλλογος με πλούσια ιστορία, με αφοσιωμένους φιλάθλους και παράδοση. Ουδείς από τους εκπροσώπους των συλλόγων της Euroleague δεν σκέφτεται να θέσει ζήτημα αποκλεισμού της ελληνικής ομάδας. Προσωπικά, θα ήθελα να επικρατήσει η κοινή λογική, να παραμεριστούν τα συναισθήματα και ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει στη διοργάνωση»!
Πηγή:www.gazzetta.gr

(?)

Action24.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: