Πρόεδρος εργαζομένων ΜΕΤΡΟ: Επιβάτης δάγκωσε δύο γυναίκες για τη σειρά

Πρόεδρος εργαζομένων ΜΕΤΡΟ: Επιβάτης δάγκωσε δύο γυναίκες για τη σειρά

Ο πρόεδρος των εργαζόμενων στο ΜΕΤΡΟ, Σπύρος Ρεβύθης, μιλώντας στον real fm, σημείωσε πως συμβαίνουν πολλά απίστευτα περιστατικά στις μακριές ουρές για το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Όπως ισχυρίστηκε, επιβάτες ήρθαν στα χέρια, ενώ ένας άνδρας δάγκωσε δύο κυρίες επειδή του πήραν τη σειρά.

Σύμφωνα με τον κ. Ρεβύθη, δεν έχει δοθεί εντολή στους εργαζόμενους να δίνουν αποδεικτικό κατάθεσης δικαιολογητικών σε φάκελο για την έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αποδεικτικό στοιχείο για έγκαιρη κατάθεση δικαιολογητικών προμήθειας της. Η δήλωση αυτή διαψεύδει τα λεγόμενα του υφυπουργού Μεταφορών, Νίκου Μαυραγάνη.

Ο κ. Ρεβύθης διαβεβαίωσε ότι οι επιβάτες «μπορούν να καταθέσουν τον φάκελο, αλλά προτιμούν για ασφάλεια να παίρνουν άμεσα την ηλεκτρονική κάρτα», ενώ διέψευσε ότι απείλησαν να μην κάνουν ελέγχους πλέον στα εισιτήρια. «Δεν είπαμε ότι δεν κάνουμε ελέγχους, αλλά έχουν ατονήσει επειδή δεν φτάνουν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι απασχολούνται με την εξυπηρέτηση των επιβατών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αν υπάρξει συνωστισμός επιβατών και υπάρξει για την σωματική ακεραιότητα ανθρώπων, θα ανοίξουμε τις μπάρες για να περάσει ελεύθερα το επιβατικό κοινό στους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ», τόνισε.

Τέλος, σχετικά με την παράταση που δόθηκε από το υπουργείο Μεταφορών για προμήθεια ηλεκτρονικών καρτών και την χρήση των χάρτινων εισιτηρίων, ο κ. Ρεβύθης είπε ότι είναι «σωστή η παράταση, αλλά θα χρειαστεί κι άλλη».

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: