Πριν αγοράσεις ένα ζευγάρι παπούτσια δες αν συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά…

Πριν αγοράσεις ένα ζευγάρι παπούτσια δες αν συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά…

Αν υπάρχει ένα αξεσουάρ που μπορεί αμέσως να μεταμορφώσει το σύνολό μας, αυτό δεν είναι άλλο από τα παπούτσια. Τα παπούτσια έχουν ξεχωριστή θέση στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας, είναι η fashion εμμονή των περισσότερων και καμία δεν εφησυχάζει με ένα, δύο το πολύ τρία ζευγάρια. Sneakers, mules, square sandals, μπαλαρίνες ή ψηλοτάκουνες μπότες έχουν κυρίαρχη θέση στην ντουλάπα μας σε πολλά και διαφορετικά χρώματα ή prints και υλικά. Ανάλογα δε με τη σεζόν και τις νέες τάσεις όλες -σχεδόν πάντα- επιζητάμε και επιδιδόμαστε σε ατέλειωτο shopping για να ανανεώσουμε τη συλλογή μας.

Η πλειοψηφία του γυναικείου κοινού κοιτά ένα πράγμα όταν επιλέγει να αγοράσει ένα ζευγάρι παπούτσια: αν αυτό δείχνει κομψό και εντυπωσιακό το πόδι. Η άνεση και η καλή ποιότητα των υλικών συχνά μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, με αποτέλεσμα όταν το παπούτσι φορεθεί για ένα διάστημα πολλών ωρών να μας κουράσει, να πονέσει η μέση μας και να ταλαιπωρηθούν τα πόδια μας.

Σύμφωνα με το oatWear και επτά shoe designers, υπάρχουν μυστικά για το πώς μπορείς να επιλέγεις τα σωστά παπούτσια, που ταυτόχρονα θα είναι στυλάτα, άνετα και θα μπορείς να τα έχεις για μια ζωή. Κάνε scroll, λοιπόν, στην παρακάτω gallery για να τα μάθεις και κράτα σημειώσεις!

Διάβασε ακόμα: Blanket dress: Το φόρεμα που θα σου δίνει «ανάσες δροσιάς» στους καύσωνες του καλοκαιριού

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: