Πρίγκιπας Χάρι: Το νέο του βιβλίο έχει στόχο την Καμίλα και θα ταρακουνήσει τη μοναρχία

Πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν τα τέλη του 2022 — Το βιβλίο του «θα ταρακουνήσει τη μοναρχία μέχρι τον πυρήνα της», τονίζει φίλος του δευτερότοκου γιου του πρίγκιπα Καρόλου

Αναμπουμπούλα στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ θα προκαλέσει το νέο βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι που αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του έτους και αυτή τη φορά, στόχος του είναι η μητριά του, Δούκισσα της Κορνουάλης, όπως ισχυρίζονται έμπιστοι του συζύγου της Μέγκαν Μαρκλ.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», τα απομνημονεύματα του κοκκινομάλλη «αντάρτη» των βρετανικών ανακτόρων θα κυκλοφορήσουν τα Χριστούγεννα και θα εστιάζουν στην 74χρονη Καμίλα, και πιο συγκεκριμένα στα αισθήματα που τρέφει ο Χάρι για την γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του πατέρα του .

Σε δηλώσεις του στην βρετανική εφημερίδα «Mirror», φίλος του πρίγκιπα Χάρι υποστηρίζει ότι το βιβλίο του «θα ταρακουνήσει τη μοναρχία μέχρι τον πυρήνα της». Ο πρίγκιπας Χάρι δεν έχει συγχαρεί μέχρι στιγμής την μητριά του, που θα γίνει η επόμενη βασίλισσα της Βρετανίας, μετά την αποχώρηση της Ελισάβετ από τα καθήκοντά της.

Όλοι γνωρίζουν ότι Χάρι και Καμίλα δεν είναι δεμένοι: «Αν και οι εντάσεις μεταξύ των δύο έχουν εκτονωθεί με το πέρασμα των ετών, δεν έχουν καταφέρει να έχουν μία στενή σχέση». Μέχρι πρόσφατα ο πρίγκιπας Χάρι δεν είχε εκφράσει τα συναισθήματά του προς την οικογένειά του όπως επίσης και τι οδήγησε «στην αποτυχία της σχέσης τους».

Ο Χάρι ήταν έφηβος όταν ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος, του γνώρισε την Καμίλα το 1998, σχεδόν ένα χρόνο από τον θάνατο της μητέρας του, Λαίδη Ντι. Το κλίμα στην πρώτη τους συνάντηση φέρεται να ήταν τεταμένο αφού πίστευε ότι αυτή ήταν η αιτία που χώρισαν οι γονείς του.

Με το πέρασμα του χρόνου, τα δύο αδέρφια — Χάρι και Ουίλιαμ- ήρθαν πιο κοντά στη Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα. Το 2005, ο Χάρι είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι αυτός όπως και ο αδερφός του «την αγαπούσαν πολύ» ενώ την είχε ευχαριστήσει δημοσίως που έκανε τον πατέρα τους «πολύ χαρούμενο».

Πάντως, ο φίλος του Δούκα του Σάσeξ προεξοφλεί ότι δεν θα είναι αρεστά στη βασιλική οικογένεια τα όσα γράφει ο δευτερότοκος γιος του πρίγκιπα Καρόλου: «Αν νομίζετε ότι θα είναι «ελαφρά» τα όσα γράφει, κάνετε λάθος», λέει χαρακτηριστικά.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: