Πρίγκιπας Κάρολος: «Χαρούμενο νέο» η γέννηση της Λίλιμπετ – Νταϊάνα

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου κατά την επίσκεψή του στην Οξφόρδη αναφέρθηκε στον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Χαρούμενος για τη γέννηση της Λίλιμπετ — Νταϊάνα εμφανίστηκε ο πρίγκιπας Κάρολος κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε εργοστάσιο παραγωγής των αυτοκινήτων Mini στο Cowley κοντά στην Οξφόρδη.

Πιο συγκεκριμένα ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου σχολιάζοντας το γεγονός ότι έγινε για πέμπτη φορά παππούς έκανε λόγο για «χαρούμενο νέο». Η συγκεκριμένη τοποθέτηση έρχεται την ώρα που ο βασιλικός βιογράφος Robert Jobson ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας Κάρολος «είναι απίθανο να συναντήσει τη νέα εγγονή του για κάποιο χρονικό διάστημα».

Το ίδιο χαρούμενοι φαίνεται να είναι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον μιας και εμφανίστηκαν «ενθουσιασμένοι» με τη γέννηση της Λίλιμπετ — Νταϊάνα. Μάλιστα έστειλαν και δώρο στη μικρούλα. Την ίδια ώρα, πληθαίνουν τα βρετανικά δημοσιεύματα τα οποία επικαλούμενα πηγές, αναφέρουν ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ προσκάλεσε τον πρίγκιπα Χάρι σε γεύμα στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: