Πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσεις αυτά τα 6 ρούχα, τώρα που τακτοποιείς ντουλάπες

Πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσεις αυτά τα 6 ρούχα, τώρα που τακτοποιείς ντουλάπες

Aν βρίσκεσαι σε οίστρο τακτοποίησης και ανακατατάξεων σε ό,τι αφορά την γκαρνταρόμπα σου και έχεις ήδη αρχίσει να γεμίζεις υφασμάτινες τσάντες με ρούχα που πιστεύεις πως δεν χρειάζεσαι πια και πρέπει να απομακρύνεις από το χώρο σου… έχουμε, αρχικά, να σου πούμε μπράβο που επιτέλους καθαρίζεις την ντουλάπα σου και σε δεύτερη φάση ότι πρέπει να πατήσεις το pause και να διαβάσεις το άρθρο μας.

Γιατί τα 6 είδη ρούχων που θα βρεις στην παρακάτω gallery, μπορεί να μην τα φοράς τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, αλλά είμαστε πεπεισμένες, και σου εξηγούμε το γιατί, πως στο μέλλον θα τα χρειαστείς. Και επειδή δεν θέλουμε να αναπολείς με νοσταλγία εκείνο το σομόν blazer που έδωσες σε μία στιγμή αδυναμίας, δες ποια είναι προσεχτικά. Αν και μετά από αυτό αποφασίσεις πως έχει «περισσότερα jeans από όσα μπορείς να καταναλώσεις», κάνε το ξεσκαρτάρισμά σου όπως εσύ ξέρεις.

Εμείς σε προειδοποιήσαμε και έχουμε τη συνείδησή μας καθαρή… και την ντουλάπα μας καθαρότερη (αλλά γεμάτη με τα «σωστά» fashion items).
 Coronavirus Update: 10+1 Hollywood stars κάνουν δωρεές για την καταπολέμηση του Κορονοϊού

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: