Πρεμιέρα σήμερα στη Βαρκελώνη για το πρωτάθλημα World RX

 

 

Ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος World RX για το 2017 γίνεται σήμερα 2 Απριλίου στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Στον αγώνα αυτό, η Hoonigan Racing  των Ken Block και Andreas Bakkerud θα παρουσιάσει τη νέα εμφάνιση των αγωνιστικών αυτοκινήτων Focus RS RX με νέα χρώματα και τρισδιάστατα στοιχεία. Η νέα εμφάνιση είναι δημιούργημα του Βρετανού καλλιτέχνη David Gwyther, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός ως Death Spray Custom.

Τα νέα χρώματα στα αυτοκίνητα των Block και Bakkerud αποπνέουν έντονη ενέργεια χάρη στους κεραυνούς που συνδυάζονται με τρισδιάστατα στοιχεία.

Πέρα από τη δουλειά του στο σχεδιασμό των αυτοκινήτων, ο Death Spray Custom φιλοτέχνησε τα νούμερα και τα ονόματα των δύο οδηγών. Επίσης, επανασχεδίασε τα καθιερωμένα σλόγκαν της Hoonigan “Kill All Tires,” και “Ain’t Care,” καθώς και ένα ολοκαίνουργο λογότυπο της Hoonigan πάνω στα αυτοκίνητα.

«Κάθε χρόνο εδώ στη Hoonigan Racing και στη Hoonigan Industries προσπαθούμε να δημιουργούμε τα καλύτερα αγωνιστικά χρώματα που υπάρχουν στο χώρο των αγώνων»,  δήλωσε ο Block. «Έχουμε καταφέρει να εξελίσσουμε αυτό που κάνουμε και πάντα προσπαθούμε να συνδυάσουμε τα χρώματά μας με εκπληκτικά γραφικά και καλλιτέχνες, ώστε τα αυτοκίνητά μας να είναι εντυπωσιακά και μοναδικά σε εμφάνιση στην πίστα. Με τον ίδιο τρόπο, θα φτιάξουμε νέα προϊόντα ένδυσης με τα λογότυπα της Hoonigan, καθώς και άλλα καταπληκτικά προϊόντα με τους συνεργάτες μας».

Συνεχίζει ο Block: «Είμαι λάτρης της δουλειάς του David [Death Spray Custom] εδώ και καιρό και είμαι ενθουσιασμένος που μπορέσαμε να συνεργαστούμε για τη δημιουργία της φετινής μας εμφάνισης. Είναι σημαντικό να τον έχουμε κοντά μας ως κομμάτι της ιστορίας της αγωνιστικής ομάδας μας».

«Έφαγα τα νιάτα μου στριμωγμένος στο πίσω κάθισμα ενός παλιού Ford Escort αναζητώντας ειδικές διαδρομές σε όλη τη Μ. Βρετανία, δήλωσε ο Death Spray Custom. «Το 2017 είναι λογικό να αφιερώσω χρόνο για τον Ken Block και την ομάδα της Hoonigan».

Σχετικά με τον Ken Block: Η καριέρα του Ken Block στα ράλι ξεκίνησε το 2005. Οι οδηγικές του ικανότητες και ο έλεγχος που διέθετε στο αυτοκίνητο εκτιμήθηκαν γρήγορα με αποτέλεσμα ο Block να κατακτήσει τον τίτλο του Rookie εκείνης της χρονιάς στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα Ράλι. Έκτοτε, ο Block συνεχίζει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας πολυάριθμες νίκες στη γενική κατάταξη καθώς και πολλούς τερματισμούς στο βάθρο.

Δείτε live τον αγώνα εδώ: www.fiaworldrallycross.com/live.

 

Πρεμιέρα σήμερα στη Βαρκελώνη για το πρωτάθλημα World RX

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: