Πρεμιέρα αύριο του IAME Series Greece 2022 στο Kartodromo

Τριάντα ταλαντούχοι οδηγοί κάθε ηλικίας δίνουν αύριο -Κυριακή 17 Απριλίου-το παρόν τους στην πρεμιέρα των «warriors» του IAME Series Greece για το 2022.

Το ραντεβού θα δοθεί στο φυσικό «σπίτι» του θεσμού, το Kartodromo. Καλό αυτό γιατί είναι κοντά στην Αθήνα και θα συγκεντρώσει αρκετό κόσμο. Βέβαια μπορεί ο καιρός να δυσκολέψει τις προσπάθειες των αγωνιζομένων. Το πιθανότερο είναι –εκτός από τα σύννεφα- να έχουμε βροχή οπότε αλλάζουν πολλά.

Οι 30 ταλαντούχοι οδηγοί κάθε ηλικίας θα παραταχθούν στο grid με βασικό στόχο την κατάκτηση της πρώτης καρό σημαίας της σεζόν και μαζί με αυτή, το πλεονέκτημα στο κυνήγι των εισιτηρίων πρόκρισης στους Παγκοσμίους Τελικούς του IAME Series (IWF).

Οι κατηγορίες των αγωνιζομένων

Η κατηγορία X30 MINI (8-12 ετών) είναι η πολυπληθέστερη της πρεμιέρας, με 13 συμμετοχές, οι 8 εκ των οποίων ανήκουν στην Κλάση X30 MINI B (8-10 ετών).

Στην X30 JUNIOR (12-14 ετών) θα διεκδικήσουν τη νίκη 5 αθλητές, ενώ η X30 SENIOR (από 14 ετών) θα έχει 7 οδηγούς στο grid.

Φέτος η X30 MASTER (άνω των 30 ετών) αποτελεί αυτόνομη κατηγορία και στον πρώτο εκ των τριών γύρων του 2022 θα λάβουν μέρος 5 οδηγοί, οι οποίοι θα χρησιμοποιούν την πιο σκληρή γόμα των ελαστικών της Comet.

Ο αγώνας της πρεμιέρας θα διοργανωθεί από το Αθλητικό Σωματείο Άρτεμις σε συνεργασία με την ΑΛΑ, ενώ την τεχνική επιμέλεια θα έχει η IRON Team.

 

 

Το IAME Series Greece εξακολουθεί να προσφέρει τα πιο πλούσια δώρα στο ελληνικό karting, συμπεριλαμβανομένων και 8 εισιτηρίων για τους Παγκόσμιους Τελικούς, που θα διεξαχθούν επί γαλλικού εδάφους και συγκεκριμένα στην πίστα karting Le Mans.

Τέλος για όσους θέλουν να παρακολουθούν τις εξελίξεις διαθέσιμη είναι μία ακόμα καινοτομία για το χώρο του ελληνικού karting: η επίσημη εφαρμογή «IAME Series Greece».

Πρεμιέρα αύριο του IAME Series Greece 2022 στο Kartodromo gr.

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: