Pregnant style: Τι μπορείς να φορέσεις από την ήδη υπάρχουσα γκαρνταρόμπα σου

Ειδικά αν σκεφτείς τα street trends των τελευταίων χρόνων, θα καταλάβεις ότι έχεις αρκετά ρούχα που θα σου φανούν χρήσιμα μέχρι την τελευταία στιγμή. Όταν λοιπόν, αντιληφθείς ότι έφτασε η στιγμή να πάρεις ρούχα εγκυμοσύνης, μην βγεις για ψώνια πριν κάνεις ένα μικρό ξεκαθάρισμα στην ήδη υπάρχουσα γκαρνταρόμπα σου.

Oversized πουλόβερ

Τα τελευταία χρόνια είναι μέσα στα street trends και μάλλον δεν έχεις μόνο ένα. Αυτή την περίοδο της ζωής σου θα εκτιμήσεις περισσότερο αυτές τις αγορές, αφού το μακρύ και φαρδύ σου πουλόβερ θα μπορεί να ταιριάξει με τα legging σου ή θα το φορέσεις με ένα οπάκ καλσόν και over-the-knee μπότες (εννοείται flat).

 

Shirt dress

Μπορεί να το έχεις στο μυαλό σου ως ένα καλοκαιρινό ρούχο, θέλω όμως να σου πω ότι είναι πολύ πιθανό να το έχεις και σε μία χειμερινή εκδοχή. Ένα φόρεμα με κουμπιά, φαρδύ ή με λάστιχο στη μέση, ίσως σου χωράει και στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης. Ακόμα κι αν δεν κουμπώνει καλά ή σε ενοχλεί, μπορείς να το φορέσεις με ένα ελαστικό, μαύρο φόρεμα από μέσα ή με το κολάν κι ένα t-shirt και να το αφήσεις ανοιχτό.

Chunky ζακέτα (ή oversized blazer)

Επειδή η θερμοκρασία του σώματός σου μπορεί να ανεβοκατεβαίνει με γρήγορους ρυθμούς, μία chunky ζακέτα θα είναι σωτήρια. Μπορεί να τη φορέσεις πάνω από τα περισσότερα pregnant outfits και το καλό είναι ότι μπαίνει και βγαίνει άνετα, είπαμε, ανάλογα με την θερμοκρασία σου.

 

Midi φούστες με λάστιχο

Τα δύο περασμένα χρόνια φορέθηκαν αρκετά και μάλιστα στην pleated εκδοχή τους, οι midi φούστες. Πολλές από αυτές είχαν λάστιχο στη μέση κι αν τις είχες επιλέξει, τότε που η κοιλίτσα σου είναι φουσκωμένη θα έχει μία ακόμα επιλογή που θα σου δώσει την ευκαιρία ενός στιλάτου pregnant outfit.

Φόρεμα σε A γραμμή ή ελαστικό

Λογικά θα έχεις στην ντουλάπα σου φορέματα σε Α γραμμή. Αυτά λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να χωράνε την φουσκωμένη κοιλίτσα σου και μάλιστα να δείχνεις άψογη φορώντας τα. Όσο για το πόσο καιρό θα μπορείς να το φοράς, εξαρτάται από το πώς τα φορούσες πριν την εγκυμοσύνη. Αν τα αγόραζες λίγο πιο άνετα στην εφαρμογή, τότε μάλλον θα μπορείς να τα φοράς για καιρό.

My tip: Μην ξεχάσεις να χρησιμοποιείς τα αξεσουάρ σου, όπως φουλάρια, κοσμήματα, κάλτσες για να δίνεις στιλ σε κάθε σου outfit. Αυτά εξάλλου δεν έχουν μεγέθη, επομένως δεν μπορεί να μην σου κάνουν.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/pernilleteisbaek

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: