Pregnancy glow: Η Rihanna στο νέο εξώφυλλο της Vogue είναι η αποθέωση του γυναικείου σώματος

Μία εκπληκτική φωτογράφιση στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της που γιορτάζει την γυναικεία φύση.

Ίσως η πιο πολυσυζητημένη εγκυμοσύνη των τελευταίων χρόνων. Όχι, όμως, για τους γνωστούς λόγους. Για παράδειγμα λόγω κάποιου ερωτικού σκανδάλου, λόγω μία βασιλικής γέννησης ή μιας κρυφής σχέσης. Αλλά για έναν τελείως διαφορετικό και απροσδόκητο λόγο: για τον ρόλο που επιλέγει να συνεχίζει να έχει στην ζωή της την μόδα η μέλλουσα μαμά, Rihanna.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η είδηση της εγκυμοσύνης, κυκλοφορώντας η ίδια φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλίτσα της και τον αγαπημένο της A$AP Rocky, το styling της Rihanna έγινε το νούμερο ένα θέμα των media. Ο τρόπος, μάλιστα, που συνεχίζει να ντύνεται κατά την διάρκεια όλων αυτών των μηνών, έχει από μόνος του δημιουργήσει ένα νέο ολόκληρο κίνημα pregnancy style. Μέσα σε δεκάδες αντιδράσεις, έκπληκτα μάτια και άλλες τόσες φωνές που την αποθεώνουν, η ίδια η Riri φαίνεται να μην νοιάζεται και ιδιαίτερα, κάνοντας αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της όσο πιο διασκεδαστική γίνεται.

Το pregnancy look της και οι φόβοι μιας νέας μαμάς.

Ένα προς ένα τα pregnancy looks της Rihanna είναι από μόνα τους ένα μάθημα στυλ. Υπήρξαν, φυσικά, οι γνωστές απόψεις περί του γυμνού σώματος και κατά πόσο θα έπρεπε μία έγκυος να το επιδεικνύει. Η ίδια είπε στην Chioma Nnadi: «Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, είπα στον εαυτό μου ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πηγαίνω για ψώνια στα maternity sections. Λυπάμαι αλλά έχει τόση πλάκα το να ντύνεσαι. Δεν πρόκειται να αφήσω αυτό το κομμάτι να χαθεί, απλώς επειδή το σώμα μου αλλάζει», ελπίζοντας πως θα μπορέσει να είναι πρότυπο και για τις υπόλοιπες γυναίκες στην περίοδο της εγκυμοσύνης τους. «Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να επαναπροσδιορίσουμε το τι είναι «τίμιο» για τις έγκυες γυναίκες. Το σώμα μου κάνει απίστευτα πράγματα αυτή την στιγμή και δεν πρόκειται να ντρέπομαι για αυτό. Η συγκεκριμένη περίοδος θα έπρεπε να μοιάζει με γιορτή. Γιατί θα πρέπει να κρύβεις την εγκυμοσύνη σου;»

Η Riri είναι μάλιστα κάθετη: αν υπάρχει κάτι που δεν θα φορούσε πριν την εγκυμοσύνη της, τότε θα το φορέσει ούτε τώρα, κάνοντας πλάκα με τον αγώνα που δίνει η ομάδα της για να βρίσκει όλα αυτά τα ρούχα που θέλει, μιας και οι διαστάσεις αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Θεωρεί το πιο κλασικό της pregnancy look το διάφανο μαύρο lingerie φόρεμα που έβαλε στο front row του Dior, αφού όπως λέει ήταν το μόνο που παρέπεμπε σε ένα lady like look(και ας φορούσε στην ουσία μόνο τα εσώρουχα της!).

Στην συνέχεια της συνέντευξης της μιλάει για την σχέση με τον σύντροφο της A$AP Rocky και όλες τις σκέψεις για το μέλλον, για την γνωριμία του με την μαμά της και το όνειρο της να μεγαλώσει το παιδί της στην πατρίδα της, τα νησιά Barbados. Ο μόνος της φόβος είναι η επιλόχεια κατάθλιψη, μιας και τα mood swings είναι συχνό φαινόμενο, αλλά και το αν το παιδί της θα αγαπάει την μόδα! «Αυτή θα είναι η μέρα που θα έχω πραγματικό πρόβλημα με το παιδί μου, αν δεν του αρέσει η μόδα!», είπε γελώντας.

Η συγκλονιστική φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια του Paris Fashion Week στο ξενοδοχείο Ritz. Η θρυλική Annie Leibovitz δημιούργησε ένα μυστηριακό, σκοτεινό φόντο, καθόλα ασυνήθιστο για μία γυναίκα στην περίοδο της εγκυμοσύνης, κάνοντας το απόλυτο matching με το πώς η ίδια βιώνει την όλη διαδικασία. Απολύτως φυσιολογικά, χωρίς να αλλάξει τίποτα και χωρίς να χάσει στιγμή τον εαυτό της. Στις εντυπωσιακές λήψεις φοράει μεταξύ άλλων δημιουργίες των Maison Alaia, Marc Jacobs, Rick Ownes, Dior, Saint Laurent και του Glenn Martens για τον Jean Paul Gaultier.

moda

Tags: , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: