Πραγματικότητα ο Εφιάλτης της Σκορδά. Τελειώνει από τον ΑΝΤ1!

Σε λίγη ώρα θα έχω και τα χθεσινά ποσοστά τηλεθέασης ωστόσο η προηγούμενη εβδομάδα ήταν εφιαλτική για την Σκορδά και τελείωσε με το χειρότερο δυνατό τρόπο.

Ξεκάθαρη πρωτιά των «Αταίριαστων» στο σύνολο του κοινού και ισοψηφία με την Καραβάτου στο 18 – 54. Όμως η Φαίη που νόμιζε πως επειδή το καλοκαίρι της «πέρασαν» με το «έτσι θέλω» όλες οι απαιτήσεις της θα συνεχίσει έτσι τη σεζόν.

«Δεν πρόκειται να πάρει ευρώ παραπάνω σττο μπάτζετ» ήταν η φράση που μαθαίνω που ακούστηκε μετά και τα σκηνικά όπου η παρουσιάστρια βγήκε και πήρε θέση δημόσια υπέρ του πρώην συζύγου της, μην τιμώντας τον τηλεοπτικο σταθμό από τον οποίο αμοίβεται πλουσιοπάροχα. Πολλά συνέβησαν το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Αλήθεια Φαίη εκτός από σκηνοθέτη ζήτησες το καλοκαίρι και αλλαγή συντακτικής ομάδας πίσω από τις κάμερες ή δεν ισχύει; Τέλος πάντων αυτά είναι περσινά ξινά σταφύλια. Πάμε στα φρέσκα τώρα.

Έχει αρχίσει η φαγωμάρα και η γκρίνια πίσω από τις κάμερες. Και πως να μην έχει αρχίσει… 20,5% έκαναν την Παρασκευή οι «Αταίριαστοι» στο σύνολο και 16,1% στο δυναμικό, 15,6% η Σκορδά στο σύνολο και 16,6% στο δυναμικό ενώ οι «Κου – Κου» στο σύνολο έγραψαν στους πίνακες της Nielsen 10,2% στο σύνολο και 16,6% στο δυναμικό.

Μέσα στον ΑΝΤ1 έχουν αρχίσει ήδη οι ψίθυροι πως αυτή είναι και η τελευταία χρονιά της Φαίης Σκορδά στο κανάλι και θα χαιρετήσει το καλοκαίρι…

Πηγή: nassosblog.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: