Πούτιν: Φήμες ότι η ερωμένη του Ρώσου προέδρου Αλίνα Καμπάεβα είναι ξανά έγκυος

Ο 69χρονος Ρώσος πρόεδρος λέγεται ότι έχει τουλάχιστον δύο γιους με την Αλίνα Καμπάεβα — Το πρώτο τους παιδί γεννήθηκε το 2015 στην Ελβετία και ο δεύτερος γιος τους το 2019 στη Μόσχα

Οργιάζουν οι φήμες ότι η επίσημη ερωμένη του Ρώσου προέδρου, Αλίνα Καμπάεβα, είναι και πάλι έγκυος.

Η 38χρονη Χρυσή Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής φέρεται να κυοφορεί τον καρπό του έρωτά τους, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Sun», επικαλούμενη το ρωσικό ειδησεογραφικό μέσο «General SVR».

Ο 69χρονος Ρώσος πρόεδρος λέγεται ότι έχει τουλάχιστον δύο γιους με την Αλίνα Καμπάεβα. Το πρώτο τους παιδί γεννήθηκε το 2015 στην κλινική Sant’Anna στην Ελβετία και ο δεύτερος γιος τους το 2019 στη Μόσχα.

Ωστόσο, σύμφωνα το ρωσικό μέσο «General SVR», μόλις χθες ο Πούτιν ενημερώθηκε ότι η αγαπημένη του Καμπάεβα είναι ξανά έγκυος, ωστόσο δεν έδειξε να χαίρεται που θα γίνει ξανά πατέρας.

Την ώρα που ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου ήταν απορροφημένος με τις προετοιμασίες για τη σημερινή στρατιωτική παρέλαση , την «Ημέρα της Νίκης» στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, μάθαινε ότι η ερωμένη του περιμένει παιδί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Πούτιν δεν είχε ιδέα περί εγκυμοσύνης, εξέφρασε μάλιστα την έκπληξη αλλά και τον θυμό του καθώς ήταν κάτι που δεν το είχε υπολογίσει.

Εξάλλου δεν ήθελε τίποτα να επισκιάσει τη σημερινή στρατιωτική παρέλαση στη ρωσική πρωτεύουσα.

Υπενθυμίζεται ότι, η αγαπημένη του Πούτιν Αλίνα Καμπάεβα — το κορίτσι -λάστιχο, όπως την αποκαλούν πολλά ρωσικά ΜΜΕ- ήταν βουλευτής για έξι χρόνια εκπροσωπώντας το κόμμα «Ενωμένη Ρωσία» του Πούτιν.

Στη συνέχεια ανέλαβε την διεύθυνση της «National Media Group», ενός μεγάλου ομίλου MME υπέρ του Κρεμλίνου, παρά την προφανή έλλειψη εμπειρίας σε μία τέτοια θέση .

Το 2008, εφημερίδα της Μόσχας ανέφερε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε χωρίσει κρυφά τη γυναίκα του και σχεδίαζε να παντρευτεί την Καμπάεβα.

Το Κρεμλίνο διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα με την εφημερίδα να βάζει «λουκέτο» λίγους μήνες μετά.

Ο Πούτιν ανακοίνωσε τον χωρισμό του με την Λιουντμίλα το 2013, μετά από 30 χρόνια γάμου κι έκτοτε απολαμβάνει τον έρωτά του με την Καμπάεβα, αν και δημοσίως δεν έχει παραδεχθεί την σχέση τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανίδα τουρίστρια κατήγγειλε ότι την βίασαν στην Πάργα αλλά αρνήθηκε να εξεταστεί

Πυροβολισμοί εναντίον φρουρών σε εκλογικό κέντρο στις Φιλιππίνες — Τρεις νεκροί

Στον εισαγγελέα ο 52χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τους ηλικιωμένους στη Μονεμβασιά

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: