Πούλησε το PS5 του επειδή η γυναίκα του κατάλαβε ότι δεν είναι ιονιστής [εικόνα]

Ενός λεπτού σιγή κρατούν οι απανταχού gamers

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ταϊβάν όπου ένας άντρας αναγκάστηκε να πουλήσει το ολοκαίνουργιό του Playstation 5 όταν η γυναίκα του κατάλαβε πως δεν είναι ιονιστής.

Ο χρήστης του Facebook με το όνομα Jin Wu ανάρτησε στην πλατφόρμα πως αγόρασε ένα μεταχειρισμένο PS5.

O Wu είδε μία πάμφθηνη αγγελία για τη νέα κονσόλα, την ώρα που έχει εξαντληθεί παγκοσμίως και είναι περιζήτητη. Αμέσως πήρε τηλέφωνο και το σήκωσε μία γυναίκα, η οποία φαινόταν να μην έχει ιδέα από gaming αλλά να ανυπομονεί να την πουλήσει.

Επειδή, λοιπόν, αφενός δεν μπορούσε να μάθει τις πληροφορίες που ήθελε από εκείνη και αφετέρου υποψιαζόταν ότι πρόκειται για κάποια απάτη λόγω της πολύ χαμηλής τιμής, αποφάσισε να πάει ο ίδιος να το παραλάβει.

Όταν έφτασε στο σημείο της συνάντησης βρήκε έναν μεσήλικα άντρα, ο οποίος ήταν φανερά στεναχωρημένος. Μιλώντας μαζί του κατάλαβε πως γνωρίζει από games, ενώ μπόρεσε να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα της αγγελίας.

Γεμάτος απορία, ο Wu τον ρώτησε αν έχει αγοράσει δύο κονσόλες και γι’ αυτό πουλάει τη μία, με τον άντρα να απαντά πως “η γυναίκα του θέλει να πουλήσει την κονσόλα”.

Όπως αποκάλυψε, κάποια στιγμή κατάλαβε ότι δεν είναι ιονιστής, όπως της είχε παρουσιάσει το PS5, με αποτέλεσμα να τον αναγκάσει να το πουλήσει.

texnologia

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: