Πουλικόγιαννης: Δεν θα τελειώσουμε με τον φασισμό όσο συνεχίζεται η επίθεση στα εργατικά δικαιώματα, η καταστολή

Την αποφασιστική και αταλάντευτη προσπάθεια του εργατικού κινήματος για την απομόνωση και καταδίκη της Χρυσής Αυγής, τόνισε στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής.

«Χρειάστηκαν εφτά ολόκληρα χρόνια καθημερινής μάχης σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς για να αποκαλυφθεί ο πραγματικός χαρακτήρας, το πραγματικό πρόσωπο, ο ρόλος τους ως μαντρόσκυλα των αφεντικών, των εργολάβων, των εφοπλιστών. Εφτά ολόκληρα χρόνια γειτονιά τη γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς το εργατικό-λαϊκό κίνημα έδινε τη μάχη της καταδίκης και της αποκάλυψης της Χρυσής Αυγής» υπογράμμισε.

«Δεν έχουμε τελειώσει με τον φασισμό και δε θα τελειώσουμε όσο συνεχίζεται η επίθεση στα εργατικά δικαιώματα, η καταστολή, ο περιορισμός της συλλογικής δράσης» επισήμανε.

«Αυτή η διαδήλωση, αυτό το ξέσπασμα του λαού μας σε όλη τη χώρα είναι το πραγματικό δικαστήριο που τους κάνει στα μάτια όλου του λαού εγκληματική οργάνωση. Είναι η δική μας ετυμηγορία και με αυτή στο χέρι από αύριο συνεχίζουμε», κατέληξε ο Σ. Πουλικόγιαννης.

ellada

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: