Πουλάει το ράντσο του στην Αριζόνα γιατί βαρέθηκε τις επιθέσεις από εξωγήινους

Μπορεί στην Ελλάδα με τους πλειστηριασμούς να παίρνει το κράτος τα σπίτια του κόσμου με το ζόρι, ωστόσο ένας ιδιοκτήτης ράντσου στην Αριζόνα αποφάσισε να το πουλήσει, όχι για οικονομικούς λόγους, αλλά λόγω των επιθέσεων που δέχεται από τους εξωγήινους.

Ο Τζον Έντμουντ, ιδιοκτήτης του Stardust Ranch στην κοιλάδα Ρέινμποου, στην Αριζόνα των ΗΠΑ, δήλωσε πως είναι αναγκασμένος να πουλήσει την περιουσία του, η αξία της οποίας είναι τουλάχιστον 5 εκατ. δολάρια, καθώς βαρέθηκε τις συναντήσεις με εξωγήινους.

Ο Έντμουντ, ο οποίος μένει μόνος με τη σύζυγό του Τζόις, υποστήριξε ότι παρενοχλείται συνεχώς από εξωγήινα όντα και ότι από το 1995 που μετακόμισε στο ράντζο, έχει αναγκαστεί να σκοτώσει 19 από αυτά με ένα σπαθί σαμουράι.

Μάλιστα, το ζευγάρι δήλωσε πως έχει πέσει θύμα απαγωγής από τους εξωγήινους ουκ ολίγες φορές. «Σχεδόν από την πρώτη μέρα που μετακομίσαμε εδώ, βιώσαμε περίεργες εμπειρίες. Σήκωσαν την Τζόις από το κρεβάτι και τη μετέφεραν στο πάρκινγκ και από εκεί προσπάθησαν να την τραβήξουν στο σκάφος τους», δήλωσε ο Τζον Έντμοντ.

Ακόμα, ο Έντμοντ ανάρτησε στον λογαριασμό του στο facebook μία εικόνα από ένα μεγάλο σημάδι στο πόδι, το οποίο, όπως υποστηρίζει, το έπαθε μετά από μάχη που έδωσε με έναν εξωγήινο.

Το ζεύγος Έντμοντς αγόρασε το συγκεκριμένο κτήμα προκειμένου να προωθήσει τη διάσωση των αλόγων, με τον σύζυγο, προκειμένου να πείσει για τους ισχυρισμούς του, ανέβασε μία ακόμη φωτογραφία στο facebook, με το σπαθί σαμουράι και το αίμα των εξωγήινων.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: