Που θα είναι κλειστά τα σχολεία την Πέμπτη

Κλειστά θα είναι σχολεία σε πολλές περιοχές της χώρας και αύριο Πέμπτη (10.01.2019) εξαιτίας του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της περιφέρειας Αττικής, κλειστά σχολεία θα έχουμε αύριο στο δήμο Μαραθώνα. Δεν υπάρχει, μέχρι στιγμής ενημέρωση για τους παιδικούς και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Κλειστά θα μείνουν τα σχολεία αύριο Πέμπτη και στο Κιλκίς. Με απόφαση του δημάρχου της πόλης, δεν θα λειτουργήσουν τα δημοτικά, τα γuμνάσια και τα λύκεια εξαιτίας της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης και των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Στο δήμο Θεσσαλονίκης, κλειστά θα παραμείνουν αύριο δημοτικά, γuμνάσια, λύκεια και παιδικοί σταθμοί.

Νηπιαγωγεία, δημοτικά, γuμνάσια και λύκεια του δήμου Δέλτα δεν θα λειτουργήσουν επίσης αύριο.

Στον δήμο Ωραιοκάστρου, λόγω της κακοκαιρίας και για λόγους ασφαλείας παιδιών και εργαζομένων, θα παραμείνουν κλειστοί αύριο όλοι οι παιδικοί σταθμοί του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.

Στον δήμο Λαγκαδά, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. Κλειστές θα παραμείνουν επίσης οι μονάδες των ΙΕΚ, του ΣΔΕ, τα ΚΔΑΠ και οι Παιδικοί Σταθμοί.

Στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, λόγω της συνεχιζόμενης έντονης νέας χιονόπτωσης και του παγετού τα σχολεία σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες θα παραμείνουν κλειστά.

Στον δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης δεν θα λειτουργήσουν οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γuμνάσια και λύκεια. Για την Παρασκευή 11/01/2019 θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Στο δήμο Βόλβης, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, για λόγους ασφαλείας των μαθητών.

Στο δήμο Χαλκηδόνος τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και αύριο, Πέμπτη, λόγω της κακοκαιρίας.

Στο δήμο Θερμαϊκού τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά Πέμπτη και Παρασκευή. Κλειστά και τα ΚΔΑΠ. Ανοικτοί οι παιδικοί σταθμοί.

Στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Πέμπτη.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: