Πότε θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα το νέο Mazda CX-60 PHEV με τους 300 ίππους

Η νέα ναυαρχίδα των SUV, το Mazda CX-60 PHEV ετοιμάζεται να κάνει εντυπωσιακή «εισβολή» στην ευρωπαϊκή αγορά. Οι Γιαπωνέζοι εκτιμούν ότι το CX-60 PHEV θα πρωτοστατήσει στην ευρωπαϊκή αγορά των plug-in υβριδικών μοντέλων. Το παγκόσμιο ντεμπούτο του θα γίνει στις  8 Μαρτίου του 2022.

Το σύστημα μετάδοσης κίνησης, συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα  2,5 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα που βελτιώνει τις επιδόσεις και αποδίδει περισσότερους από 300 ίππους.

Με το σύστημα μετάδοσης κίνησης PHEV υπάρχει ομαλή και ισχυρή επιτάχυνση, δίνοντας στον οδηγό μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και οδηγική απόλαυση σε οποιοδήποτε συνθήκη οδήγησης.

Με το CX-60 PHEV η Mazda ακολουθεί τη δέσμευση της  σε μια προσέγγιση πολλαπλών λύσεων για βιώσιμη κινητικότητα, προσφέροντας  τη σωστή λύση, την κατάλληλη στιγμή. Στο μέλλον θα προστεθεί σε αυτή τη σειρά και το CX-80, το οποίο θα διαθέτει καθίσματα τριών σειρών.

Το Mazda CX-60 PHEV, θα παρουσιασθεί στις 8 Μαρτίου αλλά το δεύτερο αυτοκίνητο το CX 80 αναμένεται στις αρχές του 2023. Από τη νέα πλατφόρμα παραγωγής Large Product Group θα παραχθούν τα μοντέλα: CX-60, CX-70, CX-80 και CX-90.

 

Πότε θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα το νέο Mazda CX-60 PHEV με τους 300 ίππους gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: