Πότε θα είναι έτοιμη η Flying Spur PHEV-Τι προγραμματίζει η Bentley

Με το πρόγραμμα BEYOND100 η Bentley εταιρία ετοιμάζεται να κάνει συνολικές επενδύσεις 2,5 δισεκατομμυρίων λιρών προκειμένου να πετύχει μέχρι το 2030 την πλήρη εξηλεκτρισμό της γκάμας.

Το 2025 η Bentley θα λανσάρει την Flying Spur PHEV δίπλα στην ήδη επιτυχημένη Bentayga PHEV και μέχρι το 2030 θα λανσάρει ένα μοντέλο κάθε χρόνο. Πράγμα που σημαίνει ότι από το 2025 έως το 2030 θα λανσάρει πέντε ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Πέντε αυτοκίνητα πολυτελείας με πλήρως ουδέτερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα ως προς τον άνθρακα

Οι επικεφαλής της Bentley Motors έδωσαν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τη στρατηγική της εταιρίας. Υποστήριξαν ότι το τολμηρό σχέδιο Five-in-Five θα υλοποιηθεί κανονικά. Το ποσόν των 2,5 δισεκατομμυρίων λιρών θα επενδυθεί για να επιτευχθεί ο αρχικός στόχος, Το εργοστάσιο στο Crew θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Το Crewe προβλέπεται να εξελιχθεί σε ένα “Dream Factory”. Ένα εργοστάσιο -πρότυπο, ευέλικτο, αποδοτικό, με πλήρως ψηφιακό χαρακτήρα και μηδενική περιβαλλοντική επίπτωση. Το εργοστάσιο στο Crewe έχει ήδη δεχθεί σημαντικές επενδύσεις και τροποποιήσεις.

Η Bentley στοχεύει μέχρι το 2030 να έχει μειώσει στο απόλυτο ελάχιστο την κατανάλωση νερού, τα στερεά απόβλητα και άλλες περιβαλλοντικές επιπτώσεις για κάθε όχημα που θα κατασκευάζει. Μάλιστα με τις νέες επενδύσεις  θα επεκτείνουν την ουδετερότητα του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της Bentley σε όλα τα προϊόντα και σε μη εργοστασιακές εργασίες.

Μεταξύ των πρωτοβουλιών θα είναι η επέκταση της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Crewe, με στόχο την αύξηση του αριθμού των εγκατεστημένων ηλιακών συλλεκτών από 30.000 σε 40.000, τα επόμενα δύο χρόνια. Η Βρετανική εταιρία διερευνά τη χρήση βιοκαυσίμων σε αυτοκίνητα του στόλου της, συμπεριλαμβανομένης της εμβληματικής συλλογής Heritage Collection της μάρκας.

Όλοι οι συνεργάτες της Bentley, τόσο οι άμεσοι και οι προμηθευτές όσο και το παγκόσμιο δίκτυο καταστημάτων λιανικής, ενθαρρύνονται επίσης να υποστηρίξουν τον συγκεκριμένο περιβαλλοντικό στόχο της μάρκας.

Στη γκάμα μοντέλων της Bentley, η πολυτελής μάρκα ήδη πρωτοστατεί στον τομέα των πολυτελών υβριδικών αυτοκινήτων και θα εδραιώσει περαιτέρω αυτή τη θέση με την κυκλοφορία της Flying Spur PHEV το 2022, καθώς και πέντε νέων εκδόσεων, που θα προστεθούν στην Bentayga PHEV.

Τέλος οι υβριδικές εκδόσεις των μοντέλων της μάρκας για το 2022 θα αντιπροσωπεύουν το 20% των πωλήσεων της Bentley.

 

Πότε θα είναι έτοιμη η Flying Spur PHEV-Τι προγραμματίζει η Bentley gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: