Πότε ρίχνεις το κρέας στο μπάρμπεκιου

Στα θέλγητρα του μπάρμπεκιου λίγοι μπορούν να αντισταθούν, καθώς η γεύση του λαχταριστού που βγαίνει από την ψησταριά δεν έχει σχέση με τίποτα άλλο εκεί έξω.

Για τον νεοφώτιστο πάντως στον κόσμο του μπάρμπεκιου υπάρχει ένας κανόνας για να ξεκινήσει σωστά.

Μας τον δίνει ο γκουρού του ψητού κρέατος Scott Roberts: «Ξέρεις ότι είναι ώρα να αρχίσεις το ψήσιμο όταν τα έχουν αποκτήσει αυτό το γκρι χρώμα της στάχτης με λίγη κόκκινη λάμψη από κάτω».

Και για να το κάνει ακόμα πιο ξεκάθαρο για τον αμύητο, εξηγεί πως αυτό θα πάρει περίπου μισή ώρα…

syntages

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: