Πότε πρέπει να κλείσετε εισιτήριο με τη Ryanair για πετύχετε τις φθηνότερες τιμές

Πότε πρέπει να κλείσετε εισιτήριο με τη Ryanair για πετύχετε τις φθηνότερες τιμές

Ο Οικονομικών Claudio Piga μετά από έρευνα υποστηρίζει πως κατάφερε να σπάσει το μυστικό της αεροπορικής εταιρείας Ryanair και μπορεί πλέον να γνωρίζει πότε πρέπει να κάνει κράτηση, για να πετύχει τις πιο φθηνές τιμές.

Σύμφωνα με τον ίδιο: ο καλύτερος τρόπος για να ξεγελάσει κάποιος την τιμολογιακή πολιτική της Ryanair είναι να κλείσει εισιτήριο δέκα ημέρες πριν από την αναχώρηση της πτήσης που επιθυμεί. Μάλιστα αναφέρει πως ερευνώντας το των πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι επιβάτες που κάνουν κρατήσεις για κάποιο ταξίδι και κλείνουν εισιτήρια επτά εβδομάδες νωρίτερα, συνήθως πληρώνουν περισσότερα.

Ωστόσο, θέλει προσοχή καθώς μετά τις 10 ημέρες οι ναύλοι έχουν αυξηθεί μεταξύ 50% και 75%, δηλαδή το και το «κλείσιμο» εισιτηρίων της τελευταίας στιγμής δεν είναι πάντα η καλύτερη μέθοδος. Σε αυτό μάλιστα ποντάρουν και οι εταιρείες, στο να κλείνουν οι επιβάτες τα εισιτήρια την τελευταία στιγμή, οπότε και θα είναι αντιμέτωποι με τις αυξήσεις των τιμών .

Εκπρόσωπος της Ryanair, πάντως, δήλωσε στην εφημερίδα Sunday Times ότι η έρευνα του καθηγητή Claudio Piga ήταν «απελπιστικά ανακριβείς. Οι χαμηλότερες τιμές στα εισιτήρια της Ryanair βγαίνουν αμέσως και όσο προχωράει η τους, τότε αυξάνεται και η . Τόνισε μάλιστα πως οι ποιοι φθηνοί ναύλοι είναι στους έξι μήνες πριν από την αναχώρηση».

xespao

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: