Πόσο σeξ πρέπει να κάνω για να ζήσω μέχρι τα 100;

Κατά τη διάρκεια της πράξης παράγονται οι «ορμόνες απόλαυσης», ενώ καταπολεμούνται οι τοξίνες που επιβαρύνουν την καρδιάΤο σeξ δεν αποτελεί απλώς την καλύτερη και πιο διασκεδαστική ψυχαγωγία για τον άνθρωπο. Η συχνή σeξουαλική επαφή μπορεί να σώσει ζωές, καθώς προσφέρει καλή διάθεση και αισιόδοξες σκέψεις στον άνθρωπο, παράγοντας παράλληλα, πολύτιμες για την υγεία του ορμόνες.

Ποιος τα λέει αυτά; Γάλλου καρδιολόγοι, οι οποίοι πραγματοποιήσαν μεγάλη έρευνα, με πολύ αξιόπιστα αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια του σeξ, ο οργανισμός τόσο του άνδρα όσο και της γυναίκας, εκκρίνει τις λεγόμενες «ορμόνες της απόλαυσης».

«Η ντοπαμίνη και η σεροτονίνη προσφέρουν στον οργανισμό πολύτιμα στοιχεία και ιδιαίτερα για τη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος, αποδεικνύονται ευεργετικές», δηλώνει ένας εκ των επικεφαλής. «Επίσης, βοηθά στο να καταπολεμούνται οι τοξίνες, οι οποίες προκαλούν ακόμη και εμφράγματα», συμπληρώνει ο ίδιος.

Οι Γάλλοι καρδιολόγοι ενέταξαν το σeξ στις καθημερινές συνήθειες που απαιτούνται, μαζί με την άσκηση, το καλό διαιτολόγιο και την περιορισμένη κατανάλωση αλκοόλ και καπνού, ώστε να διατηρείται ο ανθρώπινος οργανισμός σε καλή κατάσταση και να ζει πολλά και ποιοτικά χρόνια.

protothema.gr

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: