Πόσο κοστίζουν στην πραγματικότητα τα σπίτια που βλέπουμε στα σήριαλ (ΦΩΤΟ)

Αν ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία ανθρώπων που παρακολουθούν τόσο φανατικά μία σειρά που καταλήγουν να εξοικειώνονται ακόμη και με τα σπίτια των πρωταγωνιστών, τότε σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί πόσο μπορεί να κοστίζουν τα διαμερίσματα μερικών από τις δημοφιλέστερες σειρές στον πλανήτη.

Και όπως ίσως φαντάζεστε, η πραγματική τους αξία δεν έχει καμία σχέση με το ενοίκιο που υποτίθεται πως πληρώνουν οι πρωταγωνιστές στα σήριαλ!

Το στιλάτο διαμέρισμα της Κάρι Μπράτσο στο «Sex and the City» υποτίθεται πως κόστιζε στη δημοσιογράφο 750 δολάρια τον μήνα. Η αλήθεια, όμως, είναι πως ένα τόσο ευρύχωρο διαμέρισμα στην καρδιά της Νέας Υόρκης δεν νοικιάζεται για λιγότερα από 2.800 δολάρια τον μήνα.

Η οικογένεια Βαν ντερ Γούντσεν στη σειρά «Gossip Girl» έμενε σε ένα υπερπολυτελές, τεραστίων διαστάσεων διαμέρισμα στο Άπερ Ηστ Σάιντ, την πιο ακριβή και πιο … ελιτίστικη περιοχή της Νέας Υόρκης. Αν και το σενάριο ήθελε το σπίτι να έχει παραχωρηθεί δωρεάν στην οικογένεια, στην πραγματικότητα κοστίζει 35.000.000 δολάρια!

Το σπίτι της Μόνικα στα θρυλικά «Φιλαράκια» είναι ίσως το πιο αναγνωρίσιμο διαμέρισμα τηλεοπτικής σειράς! Το διαμέρισμα που της είχε παραχωρηθεί από την οικογένειά θα ενοικιαζόταν υπό πραγματικές συνθήκες έναντι του ποσού των 4.500 δολαρίων.

Το διαμέρισμα στη σειρά «How I met your mother», από το οποίο έχουν περάσει όλοι οι πρωταγωνιστές, δεν μαθαίνουμε ποτέ έναντι ποιου ποσού ενοικιάζεται. Ωστόσο, δεδομένης της τοποθεσίας στην οποία υποτίθεται ότι βρίσκεται και λαμβάνοντας υπόψη τα τετραγωνικά και τη διαρρύθμιση του, η τιμή του ανέρχεται στα 3.000 δολάρια τον μήνα.

enikonomia

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: