“Πόσιμα τσιπς”: Κυκλοφόρησαν πατατάκια που τα… πίνεις και δεν τα τρως

Η ιαπωνική εταιρεία Koike-ya δημιούργησε ένα καινούργιο σνακ που μας επιτρέπει να… καταβροχθίσουμε ένα σακουλάκι πατατάκια χωρίς να λερώσουμε τα χέρια μας.

Οι Ιάπωνες, λοιπόν, βάφτισαν το καινούργιο προϊόν «One Hand Chips». Τα πατατάκια στο σακουλάκι έχουν θρυμματιστεί εκ των προτέρων, έτσι ώστε να μπορούμε να χύσουμε όλο το περιεχόμενο στο ανοιχτό στόμα μας αντί να χώνουμε τα δάχτυλά μας μέσα στο σακουλάκι.

Ένας πελάτης περιέγραψε την εμπειρία ως «μπορώ απλά να το πάρω και να το “κατεβάσω”».

Να αναφέρουμε ότι η ιδέα των «πόσιμων» τσιπς έχει διχάσει τον κόσμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Πόσιμα τσιπς; Αυτά είναι τα νέα για τα οποία βρίσκομαι εδώ» τουίταρε μια Τζόσλιν Ντέιβις. «Genius. Πόσιμα τσιπς: τα προϊόντα που προφυλάσσουν το κινητό σου από τη λίγδα» τουίταρε η Ρενέτα Θουραϊρατνάμ. «Η ανθρωπότητα τέλειωσε» ήταν το τουίτ της Τζούλια Λιντάου ενώ ο Μπ. Τζέι Κέλι έγραψε στο δικό του τουίτ: «”Πόσιμα” τσιπς; Είναι μόνον ψίχουλα».

Ο Στιβ Τζομπς δεν μπόρεσε να λύσει το δίλημμα «πώς μπορεί κανείς να σκρολάρει στο Instagram και να απολαμβάνει ένα σακουλάκι πατατάκια χωρίς το κινητό του να γίνεται μες στη λίγδα». Οι Ιάπωνες της Koike-ya δεν πτοήθηκαν. Προτείνουν λύση.

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: