Πόσες θερμίδες «καίμε» στο κρεβάτι..

Πόσες θερμίδες «καίμε» στο κρεβάτι..

Επιστημονικές μελέτες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το τακτικό μπορεί να έχει παρόμοια αποτελέσματα με τη γυμναστική, βελτιώνοντας τη φυσική μας κατάσταση, την κυκλοφορία του αίματος και τη διάθεσή μας, ενδυναμώνοντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα και συμβάλλοντας, μεταξύ πολλών άλλων, στον έλεγχο της όρεξης και του σωματικού βάρους.

Αυτό συμβαίνει εξαιτίας των θερμίδων που καίμε κατά τη διάρκεια της σeξουαλικής επαφής, οι οποίες αυξάνονται σημαντικά ανάλογα με την ερωτική στάση που επιλέγουμε, αλλά και με τη διάρκεια της συνουσίας.

Πάμε να δούμε λοιπόν πόσες θερμίδες καίμε στο κρεβάτι.

Φιλιά: 68 θερμίδες την ώρα

Aν είναι αρκετά παθιασμένα μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε έως και 90 θερμίδες την ώρα!

Γδύσιμο: 10 θερμίδες

Αν επιδοθείτε αντί για ένα ελαφρύ γδύσιμο σε ένα αισθησιακό στριπτίζ, τότε μπορείτε να καταναλώσετε σχεδόν τις διπλές θερμίδες.

Ερωτικό μασάζ: 80 θερμίδες την ώρα

Όσο πιο αργό είναι το μασάζ, τόσο περισσότερες είναι οι θερμίδες που καίτε, καθώς το αργό και έντονο μασάζ γuμνάζει διαφορετικές ομάδες μυών.

Σeξ: 144 θερμίδες τη μισή ώρα

Επίσης, όσο πιο περίπλοκες είναι οι στάσεις, τόσες περισσότερες θερμίδες καίτε. Για παράδειγμα αν είναι η γυναίκα από πάνω και κουνιέται με έντονο ρυθμό τότε μπορεί να χάσει έως και 207 θερμίδες το μισάωρο.

Στοματικό σeξ: 100 θερμίδες τη μισή ώρα

Η προσπάθεια που καταβάλλουμε κατά τη διάρκεια του στοματικού σeξ είναι αρκετά επίπονη. Αν μάλιστα το σώμα μας βρίσκεται σε ημι-όρθια στάση, τότε μπορεί να χάσουμε ακόμη περισσότερες θερμίδες.

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: