Πώς ζηλεύει κάθε ζώδιο

 

Κριός

Το ζώδιο με τον πιο περίεργο συνδυασμό. Γίνεται τούρμπο και απίστευτα κτητικός όταν νιώθει ότι πάει να χάσει το αντικείμενο του πόθου του, αλλά δε θα κάνει και χαμό, γιατί πάνω απ” όλα η αξιοπρέπεια. Θα θυμώσει αλλά μπορεί να το κάνει για άσχετη αιτία και να σε αποπροσανατολίσει εντελώς.

Ταύρος

Ένα ζώδιο της Γης που του αρέσει η λογική, η ψυχραιμία και η σταθερότητα. Αν του αλλάξεις κάτι από αυτά, θα τον δεις εν εξάλλω (ταύρο σε υαλοπωλείο σα να λέμε) και θα κάνει μπαμ από τη ζήλια. Η ιδανική λύση είναι να παραμείνεις εσύ ψύχραιμη, εκτός αν σου πει «πρόδωσες την εμπιστοσύνη μου; Στο καλό να πας».

Δες κι αυτό: 5 πράγματα που δε συμβαίνουν σε μία υγιή σχέση

Δίδυμοι

Έχει χίλια στραβά, αλλά ζηλιάρη δεν μπορείς να τον πεις. Ή που έχει πολύ υψηλή αυτοπεποίθηση και θεωρεί ότι αυτές οι συμπεριφορές είναι μικροπρεπείς, ή που θα τον κουράσεις, θα πάψει να σε εμπιστεύεται και θα σε χωρίσει χωρίς σκηνές.

Καρκίνος

Θα σου πει ότι «Δεν είναι ότι ζηλεύω. Απλώς με πήρε το παράπονο και δάκρυσα». Φυσικά και δεν πρόκειται να παραδεχτεί ότι ζηλεύει αλλά όντως το βιώνει με πολύ συναισθηματισμό. Αν δεν του δώσεις αφορμή, θα σε λούζει συνέχεια με αγάπη. Αν τον παραμελήσεις, είναι πολύ πιθανό να βάλει τα κλάματα που, ευτυχώς, θα διαρκέσουν για λίγα λεπτά.

 

Λέων

Ένας βασιλιάς δεν πρόκειται να πέσει τόσο χαμηλά ώστε να δείξει ότι σε ζηλεύει. Θα το κρατήσει μέσα του και θα σε κοιτάξει τόσο άγρια που θα αναρωτιέσαι τι έκανες λάθος. Όσο νιώθει ότι βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής και της αγάπης σου, θα είναι πάντα ψύχραιμος και γεμάτος αυτοπεποίθηση.

Παρθένος

Ο Παρθένος δεν πρόκειται να εκδηλώσει ζήλια. Όπως και κανένα άλλο συναίσθημα. Εκλογικεύει τα πάντα, τα αναλύει για πολύ καιρό στο μυαλό του και τα ζυγίζει. Αν δεν τον συμφέρει να σε ζηλέψει, δε θα το κάνει. Υποφέρει μέσα του; Πιθανότατα ναι, αλλά δε θα μάθεις ποτέ.

Ζυγός

Είναι άνθρωπος φιλήσυχος που γενικά είναι πολύ δοτικός στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό να σε παρατήσει στα κρύα του λουτρού από το να αντέξει να συγκρουστεί μαζί σου ή να σου δείξει πόσο τον πλήγωσες (αν τον πλήγωσες).

Σκορπιός

Ή έχεις πάθος ή δεν έχεις. Έτσι όπως τα δίνει όλα στο σeξ και έχει έντονη προσωπικότητα, έτσι θα τα φέρει όλα τούμπα όταν καταλάβει ότι πρόδωσες την εμπιστοσύνη του. Δε θα σκεφτεί ούτε ανωτερότητα, ούτε επίπεδο ούτε αξιοπρέπεια. Θα δεις το πάθος σε όλο του το μεγαλείο, αλλά αυτή η version δε θα σου αρέσει.

Τοξότης

Το υπεράνω πάσης υποψίας ζώδιο που φαίνεται γλυκό και χαμηλών τόνων, είναι ικανό να σε παρακολουθεί επειδή είναι εντελώς σίγουρο ότι τον απατάς συστηματικά. Θα σου κάνει ανάκριση τρίτου βαθμού κι αν του μπει η ιδέα ότι «απειλείται» θα σου κάνει τη ζωή «ποδήλατο», αλλά δε θα σε αφήσει γιατί σ” αγαπάει μωρέ.

Αιγόκερως

Ζήλια είπες; Τι αίσχη είναι αυτά; Ακόμα και αν σε πιάσει επ” αυτοφώρω, θα κρατήσει την πίκρα μέσα του και θα βάλει τα πράγματα κάτω για να βρείτε μία λογική και συμφέρουσα λύση. Όλως περιέργως, δε θα χάσει την αυτοεκτίμησή του, ούτε θα σε ζηλέψει. Απλώς θα απογοητευτεί από το ανθρώπινο γένος.

Υδροχόος

Καταρχάς, πρέπει να πάρει πρέφα ότι απιστείς. Να ζηλέψει από μόνος του πάντως, ούτε κατά διάνοια. Έχει πολύ πιο εποικοδομητικά πράγματα να κάνει και η ζήλια είναι εμπόδιο στην ενθουσιώδη προσωπικότητά του. Αν όμως φτάσει στο μη περαιτέρω μαζί σου, θα χρησιμοποιήσει το κυνικό του χιούμορ για να τον θυμάσαι ως την πιο ενδιαφέρουσα σχέση που είχες ποτέ.

Ιχθύες

Όπως ο Καρκίνος, είναι ένα ευαίσθητο και γλυκούλι ζώδιο του Νερού που δεν του αρέσει να το στενοχωρείς και να το αδικείς. Οδηγείται πολύ εύκολα σε παράλογες σκέψεις και σενάρια χωρίς λόγο; Ναι. Μία συγγνώμη κι ένα φιλί στο μέτωπο αρκούν για να ηρεμήσει και να ξεχάσει τι του έκανες.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: