Πώς χτυπάμε σωστά τα αυγά

Υπάρχουν πολλές συνταγές που μας καλούν να χτυπάμε ξεχωριστά τους από τα ασπράδια, όπως κάτι κέικ, μους και «πειραγμένες» ομελέτες, ζητώντας μας τα ασπράδια να γίνουν αφρός.

Κι εδώ υπάρχει ενδεικνυόμενος τρόπος και τον μοιράζεται μαζί μας η αυστραλιανή αλυσίδα φούρνων στις ΗΠΑ, .

Πρώτα λοιπόν χτυπάμε τα , καθώς έτσι οι αυγοδάρτες δεν θα χρειαστούν πλύσιμο πριν χτυπήσουμε τους κρόκους.

Αν χτυπήσουμε πρώτα τους κρόκους, τα υπολείμματά τους, η λιπαρή αυτή υφή, θα αναμειχτούν με τα ασπράδια, αποτρέποντάς τα έτσι από το να φουσκώσουν όπως πρέπει.

syntages

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: