Πως το Dacia Jogger μετατρέπεται σε…υπνοδωμάτιο

Η Dacia ενισχύει τις ικανότητες του προσιτού Jogger της, παρουσιάζοντας το Sleep Pack ως το πρώτο προϊόν της νεοσύστατης σειράς αξεσουάρ InNature. Ένα προϊόν που μετατρέπει το οικογενειακό αυτοκίνητο τριών σειρών σε ένα μικρό τροχόσπιτο αξιοποιώντας τον χώρο των επιβατών ως υπνοδωμάτιο. Συμπεριλαμβανομένου του στρώματος, η συσκευασία ζυγίζει λιγότερο από 50 κιλά και μπορεί να τοποθετηθεί αφού αφαιρέσετε τα πίσω καθίσματα και διπλώσετε τη δεύτερη σειρά.

To Sleep Pack συνοδεύεται από ένα ξύλινο κουτί που παρέχει 220 λίτρα αποθηκευτικού χώρου, προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή και μπορεί να μετατραπεί σε διπλό κρεβάτι. Η ρουμανική αυτοκινητοβιομηχανία που ελέγχεται απο την γαλλική Renault, χρησιμοποιεί  ένα στρώμα 190 cm x 130 cm για το σύστημα συρόμενου κρεβατιού και αναφέρει ότι υπάρχει χώρος κεφαλιού 60 εκατοστά. Χρειάζονται λιγότερο από δύο λεπτά για ένα άτομο να εγκαταστήσει το κρεβάτι, το ράφι και τον αποθηκευτικό χώρο.

Μαζί με αυτό, την άνεση και την ξεκούραστη ατμόσφαιρα ενισχύουν οι περσίδες συσκότισης για όλα τα παράθυρα που παρέχουν μέγιστη ιδιωτικότητα, ενώ μια έξυπνη σκηνή μπορεί να συνδεθεί στο πίσω μέρος του Jogger όταν η πόρτα του χώρου αποσκευών είναι ανοιχτή.

Στη Γαλλία, το πακέτο κοστίζει 1.490 € όταν παραγγείλετε ένα νέο αυτοκίνητο ανεξάρτητα από το επίπεδο εξοπλισμού ή 1.790 € όταν το αγοράζετε ξεχωριστά.

Το νέο εξοπλιστικό πακέτο Extreme, εκτός από μερικές οπτικές αλλαγές, φέρνει στάνταρ και το σύστημα Extended Grip. Αυτό ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού στην κεντρική κονσόλα και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις του συστήματος ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας (ESC) επιτρέποντας στο όχημα να πατήσει ευκολότερα σε μονοπάτια εκτός ασφάλτου.

Πως το Dacia Jogger μετατρέπεται σε…υπνοδωμάτιο gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: